Aktualizované Krimi

Električka zrazila v Ružinove ženu. Na mieste zasahujú policajti aj záchranári

V Ružinove zrazila ženu električka. Pre nehodu nepremávajú električky, v úseku jazdí náhradná autobusová doprava.

Ilustračný obrázok k článku Električka zrazila v Ružinove ženu. Na mieste zasahujú policajti aj záchranári
Zdroj: TASR

Pri zastávke Tomášikova v bratislavskej mestskej časti Ružinov dnes zrazila električka 55-ročnú ženu. Na mieste zasahovali policajti aj záchranári.

Električky stoja

Ako informoval Bratislava24.sk hovorca KRPZ Michal Szeiff, žena utrpela zrážkou ľahké zranenia, s ktorými bola privolanou RZP prevezená do jednej z bratislavských nemocníc.

K nehode došlo krátko po 13:00 hod. v blízkosti zastávky električiek MHD na Ružinovskej ulici. Električka tu zrazila 55-ročnú chodkyňu, ktorá prechádzala koľajiskom mimo riadne vyznačeného priechodu pre chodcov. „Prítomnosť alkoholu nebola vykonanou dychovou skúškou u vodiča električky preukázaná. K zraneniu iných osôb v tejto súvislosti nedošlo,“ dodal Szeiff.

Nehoda obmedzila električkovú dopravu v danom úseku. Dopravný servis Zelená vlna na Twitteri uvádza, že medzi Ružinovom a Trnavským mýtom jazdí náhradná autobusová doprava. Autá prejdú bez obmedzení.

Zelená vlna informuje aj o ďalších nehodách a obmedzeniach. Na Ulici Svornosti za pumpou Slovnaft smerom von z mesta je po celej ceste vysypané vrece s odpadkami, nehoda na výjazde z Botanickej na Most Lafranconi, čiastočne je blokovaný jeden pruh a na Šancovej smerom na Štefánikovu je čiastočne blokovaný jeden pruh, rátajte so zdržaním asi 15 minút.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM