Aktualizované Krimi

Električka zrazila mladú dievčinu. Kvôli zraneniam ju previezli do nemocnice

Dnes v ranných hodinách zrazila električka mladú študentku, ktorá bola pre svoje zranenia prevezená do jednej z bratislavských nemocníc.

Ilustračný obrázok k článku Električka zrazila mladú dievčinu. Kvôli zraneniam ju previezli do nemocnice
Zdroj: TASR

Policajti Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vyšetrujú okolnosti dnešnej dopravnej nehody električky a chodkyne, ku ktorej došlo v čase krátko pred 9:30 hod. na Saratovskej ulici v Bratislave.

Zranená chodkyňa

Podľa doterajších zistení z miesta dopravnej nehody vodič prechádzal s električkou č. 4 v smere z centra mesta do mestskej časti Bratislava-Dúbravka. Medzi zastávkami OD Saratov a Pri kríži vošla do koľajiska a dráhy električky cez vyznačený priechod pre chodcov 18-ročná chodkyňa.

„Následkom stretu utrpela chodkyňa zranenia, s ktorými bola privolanou službou RZP bezodkladne prevezená do jednej z bratislavských nemocníc. Alkohol u vodiča električky bol vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania,“ Bratislava24.sk informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

Ilustračný obrázok

Tragická nehoda. Zrážka električky s chodcom
3
Galéria
Zdroj: Bratislavské krimi Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM