Správy Samospráva

Dúbravčania sa môžu tešiť na Vianočné trhy

Okrem stánkov s darčekmi a dobrotami, stretnutí pri pohári vareného vína či lokši čaká obyvateľov Dúbravky aj pestrý trojdňový program.

Ilustračný obrázok k článku Dúbravčania sa môžu tešiť na Vianočné trhy
6
Galéria
Zdroj: TASR

Na vianočné trhy nemusia Dúbravčania cestovať ďaleko, na pár dní sa rozložia aj pred tunajším Domom kultúry Dúbravka. Začnú sa vo štvrtok 15. decembra a potrvajú do soboty 17. decembra.

Fragile aj mini ZOO

Okrem stánkov s darčekmi a dobrotami, stretnutí pri pohári vareného vína či lokši, čaká Dúbravčanov aj trojdňový program. O dobrú náladu a sprevádzanie celým podujatím sa postará moderátorská dvojica hercov a redaktorov Dúbravskej televízie – Natália Kajzerová a Juraj Vodila.

Štvrtok v programe je orientovaný skôr pre starších, piatok bude patriť mladým, no s Fragile, vokálnou skupinou zloženou z rôznych známych osobností, sa zabavia všetci. Sobota s divadielkom a rozprávkou poteší najmä rodiny a deti.

Remeslá aj zdravé dobroty

V sobotu budú súčasťou dúbravských vianočných trhov remeselné stánky, rôzne zdravé dobroty, detský kútik s tvorivými dielňami zameraný na výrobu vianočných ozdôb a programom, ktorý zastrešuje Projekt Život. O ôsmej večer je v sobotu pred kultúrnym domom pripravená laserová šou.

Súčasťou vianočných trhov bude počas piatku aj živý betlehem s tvorivými dielňami, v sobotu umelecké remeslá a tvorenie v modrej sále kultúrneho domu a Detská Mini ZOO Devín.

Viac sa dozviete TU.

Vianočné trhy
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM