Maros Palesch Krimi

Drogový díler skončil v želiezkach

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V obvinil z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držby a obchodovania s nimi 31-ročného muža, ktorý sa už od júna tohto roku zaoberal preda

Dňa 22.11.2010 v čase o 19.15 hod policajti Okresného riaditeľstva v Bratislave V. zadržali 31– ročného Bratislavčana na Nám. Hraničiarov. Muž práve vychádzal z vchodu obytného domu, uvidel policajtov a začal bežať smerom k Chorvátskemu ramenu. Ani opakovanú výzvu policajtov, aby zastal neuposlúchol, preto policajti v zmysle zákona použili služobnú zbraň a vypáli dva varovné výstrely do vzduchu. Následne bol muž zadržaný a predvedený na policajné oddelenie, kde s nám boli vykonané potrebné procesné úkony. Podozrivý mal v čase zadržania pri sebe striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky a 1 kus papierovej skladačky s neznámou látkou. Tieto veci boli okamžite zaslané na expertízne skúmanie. Týmto bolo zistené, že v zatavenej striekačke sa nachádza minimálne 60 obvykle jednorazových dávok metamfetamínu. Papierová skladačka obsahovala 2 obvykle jednorazové dávky tej istej látky.

Vyšetrovateľ už spracoval návrh na vzatie do väzby. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Zdroj: KR PZ Bratislava

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM