Tlačové správy

Doručenie balíkov na poslednú chvíľu nemusí byť problém!

Predvianočný čas býva obvykle v znamení zhonu. I keď si každý rok hovoríte, že budúci rok to bude iné a začnete s prípravami skôr, aj tak to proste nevyjde. Potrebujete zaslať balík do zahraničia a mať istotu, že darček ukrytý v ňom príde včas? Spoľahnite sa so službou Balík do zahraničia!

Ilustračný obrázok k článku Doručenie balíkov na poslednú chvíľu nemusí byť problém!
Zdroj: Pexels.com

Zvládnuť v predvianočnom čase všetko potrebné býva zvyčajne nadľudský výkon. Pracovné projekty je potrebné uzavrieť do konca roku, zároveň je potrebné pripraviť domácnosť na príchod sviatočných dní. Pečenie sladkostí, premyslieť si darčeky pre blízkých – to všetko zaberie dosť času. Pokiaľ naviac chcete zvládnuť darčeky a nakúpiť osobne, musíte si po práci vyčleniť hneď niekoľko večerov.

Jednoducho sa môže stať, že balíčky, ktoré mali zamieriť do zahraničia a urobiť radosť niekomu, kto práve pracuje alebo študuje, ostanú zabudnuté v kancelárii. V dnešnej dobe je však na trhu hneď niekoľko spoľahlivých firiem, ktoré vám dajú garanciu doručenia do Vianoc a spôsob objednania nie je nijak zložitý.

Na koho sa spoľahnúť ?

Služba Balík do zahraničia splňuje hore uvedené kritéria a garantuje doručenie do Vianoc. Operuje v 220 krajinách sveta a naviac ponúka bezkonkurenčné ceny. Vďaka tomu, že rozosiela balíky v tisícových nákladoch, dokáže ponúknuť výhodnejšie ceny v porovnaní s konkurenčnými spoločnosťami či priamymi dopravcami. Po prevzatí balíku kuriérom získate i sledovacie číslo a možnosť využiť sledovanie zásielky do momentu jej doručenia.

Doručenie už do druhého dňa!

I v dobe keď prepravné spoločnosti nestíhajú, je Balík do zahraničia stále spoľahlivý. Vďaka dopredu nazmluvneným kapacitám, ktoré sú navýšené o desiatky percent, ich ani na Vianoce nezaskočia. Po Európe je pri službe expres garantovaný termín doručenia do nasledujúceho dňa. U ostatných krajín sveta sa jedná o dobu doručenia do štyroch dní.

Cenu zistíte jednoducho.

Na stránkach Balík do zahraničia jednoducho zadáte parametre vašej zásielky, adresu odosielateľa i adresáta. Zároveň si zvolíte, či máte záujem o klasickú službu Standard alebo Expres – podľa naliehavosti vašeho balíku.

Spoľahnite sa na poistenie

Balík do zahraničia poskytuje v cene štandardného poštovného poistenia do hodnoty 100 Eur. U zásielok s vyššou hodnotou vymeria poistné vo výške 2% hodnoty. Službu potom môžete zaplatiť v hotovosti alebo kartou.

Prejdite tohtoročným predvianočným zhonom s chladnou hlavou a zásielky, ktoré majú putovať do zahraničia, zverte spoľahlivo prepravnej službe. Ušetrite si plno času čakaním na infolinke, prípadne na príchod kuriéra. Tohtoročné vianoce zvládnete v kľude!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: kaseopea.cz
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM