Adriana Banásová Správy

Dopravný podnik si v rámci DOD pripomenie 120. výročie električkovej dopravy v Bratislave

Dopravný podnik Bratislava, a. s., organizuje aj tento rok Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční v priestoroch vozovne Jurajov Dvor na Trnávke. Podujatie, počas ktorého DPB otvorí brány pre verejnosť, sa bude konať dňa 19. septembra od 10.00 do 15-tej.

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik si v rámci DOD pripomenie 120. výročie električkovej dopravy v Bratislave
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Bratislavský dopravca preto pozýva všetkých priaznivcov verejnej dopravy, historických a súčasných vozidiel na deň plný zaujímavých ukážok verejnej dopravy, ale aj pútavého programu. Nadšenci histórie si môžu prezrieť všetky historické unikáty – autobusy, električky ako aj trolejbusy.

Na deti bude čakať množstvo zábavy či už v detskom kútiku Mladého Slovanistu, na nafukovacom hrade alebo im úsmev na tvári vyčarí kúzelník. Aj tento rok bude pre návštevníkov pripravená tombola s množstvom atraktívnych cien. Sprievodný kultúrny program, ktorý spestrí prehliadku vozoparku bude pripravený už od 10.00 a odštartuje ho rocková kapela Atmosferik. Nasledovať bude skupina Silent Trio a nakoniec to na pódiu roztancuje folklórny súbor Kuštárovcov. Akciu bude moderovať Martin „Shilo“ Šilan.

Tohtoročný Deň otvorených dverí Dopravného podniku Bratislava sa koná v duchu osláv 120. výročia električkovej dopravy v Bratislave, takže pre nadšencov histórie je pripravené aj špeciálne prekvapenie.

Dopravný podnik Bratislava ďakuje všetkým partnerom za finančnú podporu, vďaka ktorej mohol aj tento rok zorganizovať Deň otvorených dverí 2015.

ilustračná foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM