Rôzne

Dopravný podnik modernizuje svoje predajne

Dopravný podnik Bratislava pripravil projekt redizajnu všetkých predajných miest DPB, a. s. Pilotne bola zmodernizovaná predajňa na Hodžovom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik modernizuje svoje predajne
Zdroj: DPB, a. s.

DPB, a. s. chce pre cestujúcich priniesť moderné prostredie, keďže predajne sú priamym kontaktom s našimi zákazníkmi. Bratislava24.sk o tom informovala hovorkyňa DPB Adriana Volfová. Nakoľko predajné miesta za posledné roky neprešli žiadnou výraznou zmenou, DPB, a. s. chce dosiahnuť vizuálnu identitu všetkých 9-tich predajní.

„Sme toho názoru, že prostredie, v ktorom poskytujeme služby, tiež určitým spôsobom formuje spoločnosť. Aj toto prostredie by malo hovoriť o kultúre cestovania. Toto je štandard, ktorým by sme chceli ísť,“ povedal predseda predstavenstva a generálny riaditeľ DPB, a. s. Ing. Milan Urban a dodal: „Nejde len o vizuálnu stránku predajne, ale aj o kvalitu a rozsah služieb, ktoré chceme poskytnúť cestujúcej verejnosti.“

Fotopracovisko zadarmo

DPB, a. s. informuje cestujúcu verejnosť, že v novo zmodernizovanej predajni na Hodžovom námestí môžu okrem vynoveného a príjemného prostredia, využiť cestujúci aj služby fotopracoviska zadarmo. Všetci tí, ktorí si chcú vybaviť bezkontaktnú čipovú kartu, môžu teda prednostne navštíviť práve predajňu na Hodžovom námestí.

DPB, a. s. chce pri modernizácii predajných miest vychádzať aj zo svojej dlhej a pre Bratislavčanov významnej histórie MHD v prepojení so súčasným a moderným imidžom spoločnosti. V predajni pribudli veľké kreatívne maľby hneď pri vstupe do predajne. Vymenená bola tabuľa pri vstupe, informačné panely, zrekonštruované retro stoličky zo starých električiek a na všetkých predajniach DPB, a. s. dostali zamestnankyne nové uniformy.

Ako druhú v poradí otvorí DPB, a. s. pre cestujúcu verejnosť predajňu v Dúbravke v nových priestoroch. V priebehu dvoch rokov by malo postupne prejsť redizajnom aj ostatných sedem predajní v závislosti od dostupných finančných prostriedkov DPB, a. s.

Čítajte aj: OBRAZOM: Z revízorov v Bratislave sa stali celebrity

DPB modernizuje predajne
6
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM