Maros Palesch Rôzne

Dopravné obmedzenia počas maratónu

V súvislosti s konaním sa bratislavského mestského maratónu musia vodiči v nedeľu dňa 27.3.2011 v čase od 9.30hod do 15.30 hod rátať v uliciach Bratislavy s istými dopravnými obmedzeniami.

S čiastočnou výlukou dopravy treba počítať na miestach: Pribinova ulica, Dostojevského rad, Šafárikovo námestie, Vajanského nábrežie, Rázusovo nábrežie, Nový most v smere do Petržalky, Panónska cesta, Dolnozemská cesta ( po dostihovú dráhu), Einsteinova ul., most Apollo v smere do Petržalky, Košická, Landererova ul. v smere do Petržalky, Olejkárska ul., Štúrova ul., Mostová a Jesenského ulica. Na trase budú možné aj priečne prejazdy na pokyny policajtov.

Prejazd do Petržalky bude možný len po Prístavnom moste a moste Lafranconi. Z Petržalky do centra mesta sa budú môcť vodiči dostať po všetkých mostoch. Starý most je dlhodobo uzatvorený.

Po celej trase bude niekoľko desiatok policajtov z radov dopravnej a poriadkovej polície dbať na bezpečnosť účastníkov tohto športového podujatia, ale aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.

Zdroj: KR PZ Bratislava, Tatiana Kurucová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM