Veronika Ondo-Cholewová Tlačové správy

Doprajte deťom nezabudnuteľné leto: Hviezdny dabingový tábor hľadá talenty

Tábor, na ktorý vaše dieťa nikdy nezabudne. A možno sa k vám čoskoro bude prihovárať aj z televíznych obrazoviek.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte deťom nezabudnuteľné leto: Hviezdny dabingový tábor hľadá talenty
22
Galéria
Zdroj: Michal Domonkoš
Zdroj: Michal Domonkoš

Zabudnite na nudné tábory. Doprajte deťom oveľa viac! Zážitok na celý život a možno aj štart kariéry. Hviezdny dabingový tábor pod vedením známeho herca, režiséra i moderátora Michala Domonkoša so speváčkou, herečkou Natáliou Kóšovou. Už tretí ročník hľadá detské talenty.

Pohybové aktivity i lekcie spevu

Deti sa naučia prácu za mikrofónom v profesionálnom dabingovom štúdiu, dostanú lekcie a individuálne hodiny spevu. Pochutnajú si na zdravej desiate, obede a samozrejmosťou je pitný režim.

Budúce hviezdy sa nebudú len učiť ako pracovať s hlasom, ale každý deň sa rozhýbu. Pripravené sú rôzne pohybové aktivity, rozcvička aj prechádzka. Aj to je predsa dôležité pre prácu herca, speváka a dabingový talent.

Divadelné predstavenie pre rodičov

Čerešničkou na záver je naštudovanie divadelného predstavenia, ktoré bude mať premiéru v posledný deň tábora pre všetkých pozvaných rodičov. Deti si nadabujú obľúbené rozprávky, ktoré poznajú z TV obrazoviek, plus úvodné pesničky a výstup ich dabingu dostanú na pamiatku. To však stále nie je všetko!

Odporúčanie talentov do ďalších hereckých, kastingových aj reklamných agentúr s nahratou vzorkou hlasu a možnosťou pokračovať v lekciách spevu a dabingu.

Počet detí je limitovaný na 14, tábor je vhodný pre deti od 7 rokov. Cena za osobu je 259 eur. Miesto konania denného tábora: profesionálne dabingové štúdio Magic Voice, Antolská 4, Bratislava. Tábor sa uskutoční v dvoch turnusoch: 19. – 23. 7. a 23. – 27. 8. 2021

Neváhate a píšte na info@michaldomonkos.sk alebo volajte a rezervujte si tábor na 0915 181 773. Ďal­šie info aj v priloženom plagáte.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM