Rôzne

Dom kultúry Ružinov prejde okrášľovacou kúrou

Ružinovský kultúrny dom bude tešiť návštevníkov nielen kultúrou, ale čoskoro aj dizajnom.

Ilustračný obrázok k článku Dom kultúry Ružinov prejde okrášľovacou kúrou
Zdroj: Cultus Ružinov

Verejné obchodné súťaže na obnovu interiéru Domu kultúry (DK) Ružinov ešte nie sú ukončené. Výška investície ako aj zhotoviteľ tak budú známe po ich ukončení.

V rámci revitalizácie interiéru budú zhotovené sadrokartónové podhľady, stolárske prvky, nátery, súčasťou budú aj nové elektrorozvody a nové protipožiarne prvky.

Rekonštrukcia vďaka šetreniu

„Revitalizácia DK Ružinov bude financovaná z vlastných zdrojov spoločnosti Cultus Ružinov, a. s., ktoré ušetrila počas roka vďaka realizácii podujatí priamo bez účasti subdodávateľov a celkového šetrenia hospodárneho nakladania s finančnými zdrojmi,“ priblížila hovorkyňa mestskej časti Ružinov Marianna Šebová.

Spoločnosť Cultus Ružinov, a. s. spravuje štyri kultúrne domy – DK Ružinov, SD Nivy, SD Prievoz a SD Trávniky a svojou činnosťou sa zameriava predovšetkým na rozvoj kultúrneho a spoločenského života v Ružinove, a to najmä organizovaním podujatí, plesov, hodov, športových podujatí, súťaží a festivalov, čím sa snaží uspokojovať kultúrne a spoločenské potreby Ružinovčanov.

Ako ďalej informovala hovorkyňa, na pláne je aj revitalizácia SD Nivy, zatiaľ ešte nebola na ňu vyhlásená verejná obchodná súťaž, v jej zadaní budú zadefinované aj parametre revitalizácie a konkrétne činnosti.

Čítajte aj: Dom kultúry Lúky nepôsobí navonok ani zďaleka kultúrne

DK Ružinov
6
Galéria
Zdroj: Cultus Ružinov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM