Rôzne

Dom kultúry Lúky stále hľadá nájomcu na prevádzkovanie kaviarne a detského kútika

DK Lúky prešlo rekonštrukciou, vďaka ktorej sa z neho stal moderný dom kultúry. Stále mu však chýba nájomca na prevádzkovanie kaviarne a detského kútika.

Ilustračný obrázok k článku Dom kultúry Lúky stále hľadá nájomcu na prevádzkovanie kaviarne a detského kútika
3
Galéria
Zdroj: Bratislava - Petržalka

Počas minulého roka Dom kultúry (DK) Lúky prešiel rekonštrukciou, ktorej výsledkom je nový moderný dizajn. Vonkajšie práce sa skladali z čiastočného zateplenia a skrášlenia fasády, výmeny okien a dverí.

Prenájom priestorov

Zmenou k lepšiemu prešiel aj interiér, priestory vo vstupnej časti sú prispôsobené na budúce nové využitie. DK sa však stále nepodarilo nájsť nájomcu na prevádzkovanie kaviarne a detského kútika, respektíve klubovne pre deti a mládež v DK Lúky.

Prvú verejnú obchodnú súťaž na prenájom nebytových priestorov v objekte vyhlásilo v máji. Nájomcu na prevádzkovanie kaviarne a detského kútika nenašlo. Vyhlásilo preto druhú súťaž. Záujemcovia môžu podávať ponuky do 15. 8. 2018.

Okrem kaviarne, detského kútika či klubovne pre deti a mládež bude v DK Lúky aj priestor pre coworkingové kancelárie. Sú to priestory pre ľudí, ktorým práca z domu celkom nevyhovuje. Často sa tam združujú napríklad internetoví podnikatelia, ktorí sa chcú vyhnúť izolácii spôsobenej prácou z domu. Priestory coworkingu navyše pomáhajú vytvoriť komunitu nezávisle pracujúcich ľudí, ktorým spoločné priestory umožňujú vymieňať si skúsenosti a nápady.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM