Rôzne Správy

Dobrí ľudia ešte žijú! Muž pomohol PLAČÚCEJ dôchodkyni, jej dcéra mu posiela obrovské ĎAKUJEM

Staršia žena nešťastne spadla zo schodov. Ležala na zemi a plakala. Na blízku však bol pán, ktorý sa zachoval skutočne ľudsky.

Ilustračný obrázok k článku Dobrí ľudia ešte žijú! Muž pomohol PLAČÚCEJ dôchodkyni, jej dcéra mu posiela obrovské ĎAKUJEM
Zdroj: Unsplash.com

Ešte žijú „anjeli“ medzi nami, teda ľudia, ktorí dokážu pomôcť bez ohľadu na to, kam práve smerujú. Jeden z nich bol práve na mieste, keď sa stala staršej pani nepríjemná udalosť. Ako píše na sociálnej sieti jej dcéra, škaredo spadla dole hlavou zo schodov. Ležala na zemi a plakala.

Pomohol plačúcej seniorke

Všetko sa to udialo v stredu (15. 3.) ráno, okolo 8:30 hod., keď dôchodkyňa išla z polikliniky v Karlovej Vsi.

„Moja 80-ročná mamina z polikliniky v Karlovke išla dole schodmi ku Bille. Škaredo padla dole hlavou zo schodov. Ležala na zemi a plakala,“ popisuje smutnú udalosť Andrea.

Na blízku však bol pán, ktorý sa zachoval skutočne ľudsky.

Jeden pán ( cca 45–50 rokov) a jedna pani pomohli mamine vstať, preverili, či je ako-tak ok a pán bol natoľko ochotný a starostlivý, že nechcel maminu nikam pustiť, chcel ju odprevadiť k lekárovi, strávil s ňou určitý čas a bol jej pomocou,“ píše ďalej pani Andrea a dodáva, že jej mamička bola aj v nemocnici. Zranenia, našťastie, neboli vážne, ale bola doudieraná a ubolená.

Opora v pravej chvíli

Neznámemu pánovi sa najprv poďakovala na sociálnej sieti slovami: „ĎAKUJEM. ĎAKUJEM za pomoc, ochotu, prívetivosť a čas, ktorý ste mojej mamine venovali. V dnešnej dobe to nie je samozrejmosťou, všetci sa veľmi ponáhľame a starosti cudzích nás moc nezaujímajú, ale Vy ste tam boli, zaujímali ste sa, venovali ste svoj čas, a najmä ste boli oporou…. Ešte raz Vám ďakujem“.

Po pár dňoch tohto hrdinu všedných dní Andrea vďaka sile sociálnych sietí spoznala. Skromnou správou sa ozvala jeho manželka a tak mu mohla aj osobne poďakovať.

„Takže už viem, komu som vďačná, nikdy mu to nezabudnem,“ dodala na záver Andrea.

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM