Samospráva

Do maľovania detských ihrísk zapojí Vrakuňa aj dobrovoľníkov

V bratislavskej Vrakuni sa dnes bude pokračovať v maľovaní a skrášľovaní detských ihrisiek, a to aj za účasti dobrovoľníkov. Mestská časť chce aj za ich pomoci skvalitniť miesta pre trávenie voľného času detí a rodín.

Ilustračný obrázok k článku Do maľovania detských ihrísk zapojí Vrakuňa aj dobrovoľníkov
Zdroj: TASR

„Rozhodli sme sa postupne namaľovať a opraviť všetky detské ihriská vo Vrakuni. Nechceme to však robiť sami, preto zapájame aj dobrovoľníkov,“ priblížil starosta Vrakune Martin Kuruc. Podľa neho sa aj týmto spôsobom môže zvýšiť záujem obyvateľov o dianie v mestskej časti.

Maľovanie detských ihrísk bude prebiehať ešte dnes na ulici Čiližská 7 od 9.00 h do 13.00 h. „Farby, štetce, rukavice a ostatné pomôcky sú zabezpečené. Na všetkých dobrovoľníkov čaká malé občerstvenie,“ informuje mestská časť. Spoluorganizátormi akcie sú občianske združenie Za bezpečnejšiu a krajšiu Vrakuňu a iniciatíva Bratislava INAK.

V mesiaci jún sa plánuje mestská časť zapojiť aj do firemnej dobrovoľníckej akcie Naše mesto. Upratovať sa bude okolie obytného domu známeho ako Pentagon. Dobrovoľníci budú tiež maľovať zábradlie v okolí kruhového objazdu pri Malom Dunaji.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM