Rôzne Správy

Do Bratislavy prišla najslávnejšia donáška pizze na svete

Obľúbená americká sieť pizzerií - Domino's Pizza, otvorila na Slovensku svoju prvú prevádzku. Ešte ste ju nevyskúšali? Tak to treba rýchlo napraviť.

Ilustračný obrázok k článku Do Bratislavy prišla najslávnejšia donáška pizze na svete
6
Galéria
Zdroj: pixabay.com

Milovníci obľúbenej pochúťky, pozor! Pred pár dňami dorazila do Bratislavy americká sieť pizzerií – Domino's Pizza. S takmer 14-tisíc prevádzkami ide o druhú najväčšiu sieť pizzerií na svete.

Najslávnejšia pizza donáška otvorila svoju pobočku 14. septembra na Krížnej ulici 23. „Prinášame do domovov a kancelárií radostné zážitky plné chuti. Vždy teplá a dokonalo chutná Domino's pizza je tu pre teba!“ láka sieť pizzerií na facebookovej stránke.

ponuke nájdete rôzne druhy pizze, ale aj kuracie mäso, nápoje či dezerty. Ceny sú o niečo vyššie, za najlacnejšiu Margheritu zaplatíte 6 eur. Môžete si však vybrať z dvoch typov cesta – originál (hrubšie) a talianske (tenké). Domino's Pizza vám taktiež umožňuje sledovať aktuálny stav vašej objednávky cez Domino's Tracker priamo na webovej stránke.

História pizzerie

Sieť Domino's Pizza vznikla v roku 1960 v americkom Michigane, keď sa dvaja bratia, Tom a James Monaghanovci, rozhodli založiť si pizzériu. V roku 1968 sa sieť postupne rozšírila aj do iných častí USA a už v roku 1978 bolo otvorených 200 prevádzok Domino's Pizza.

Dokonalá chuť tejto pizze nezostala iba v USA. V roku 1983 sa rozšírila do Kanady a Austrálie. Európa sa dočkala o dva roky neskôr, a to prostredníctvom Anglicka. Prvá európska pobočka vznikla v Lutone.

Pizza
6
Galéria
Zdroj: pixabay.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM