Maros Palesch Krimi

Dnešné bezpečnostné opatrenia na Slovane

V súvislosti s dnešným futbalovým zápasom medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava – Paris Saint Germain pripravilo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave opatrenia bezpečnostného charakteru.

Cieľom týchto opatrení je zabezpečiť verejný poriadok, ochranu života, zdravia a majetku občanov, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky pred, počas a po ukončení zápasu na celom území mesta Bratislavy. Do bezpečnostných opatrení sme vyčlenili desiatky policajtov poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície, ktorí budú dohliadať na verejný poriadok.

V súvislosti s týmto zápasom nie sú naplanované žiadne dopravné obmedzenia. Vzhľadom na vývoj bezpečnostnej situácie sme pripravený operatívne uzatvoriť ulice v blízkosti štadiónu a odkláňať premávku tak, aby došlo čo k najmenšeniu narušeniu plynulosti v cestnej premávke.

V prípade akéhokoľvek narušenia verejného poriadku sme pripravení použiť potrebné sily a prostriedky na jeho obnovenie. Pred futbalovým zápasom aj po jeho ukončení budú policajti monitorovať situáciu v meste.

Zdroj: KR PZ Bratislava, Petra Hrášková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM