Webnoviny - Rôzne

Divadlo Non.Garde prestavuje program na február

WEBNOVINY.SK

Foto: Divadlo Non.Garde BRATISLAVA 28. januára (WBN/PR) – Pre milovníkov divadla pripravilo Divadlo Non.Garde aj vo februári niečo pre potešenie oka i ducha. Návštevníkov čakajú reprízy čerstvej novinky Hneváš sa? v réžii Jany Šturdíkovej, detské predstavenie Kto sa nehrá z kola von v réžii Zuzany Šimovej a Extempore v réžii legendárneho Laca Keratu. Príďte sa do Divadla Non.Garde rozptýliť, zamyslieť a osviežiť súčasným slovenským umením.

FEBRUÁR V DIVADLE NON.GARDE

• 1. februára pondelok 20:00 HNEVÁŠ SA?
Hra Jany Šturdíkovej o troch ľuďoch, veľkom hneve a všeličom inom.
Účinkujú: Marek Kundlák, Milka Luptáková a Nikola Dubovanová
Scéna a kostýmy: Diana Strauszová, Dramaturgia: Juraj Hubinák, Réžia: Jana Šturdíková

• 8. februára pondelok 20:00 HNEVÁŠ SA?
Hra Jany Šturdíkovej o troch ľuďoch, veľkom hneve a všeličom inom.
Účinkujú: Marek Kundlák, Milka Luptáková a Nikola Dubovanová
Scéna a kostýmy: Diana Strauszová, Dramaturgia: Juraj Hubinák, Réžia: Jana Šturdíková

• 15. februára pondelok 20:00 EXTEMPORE Autorská komorná scénická koláž humorných divadelných zákuskov najrozličnejších žánrov a štýlov na tému ľudskej komunikácie, opustenosti a hľadania identity. Účinkujú: Zuzana Šimová, Jana Šturdíková, Dora Letenajová, Diana Strauszová, Laco Kerata; Scéna: Diana Strauszová; Réžia: Laco Kerata

• 20. februára sobota 16:00 KTO SA NEHRÁ Z KOLA VON v kaviarni EX CAFÉ Detské interaktívne predstavenia na motívy rovnomennej knihy Tomáša Janovica. Pútavou a vtipnou formou približuje deťom slovenskú literatúru a svet bábkového divadla. Dáva priestor hru, tvorbu a fantáziu. Účinkujú: Zuzana Šimová, Dora Letenajová; Scéna, kostýmy, bábky: Diana Strauszová; Réžia: Zuza Šimová http://www.webnoviny.sk/…button-i.png Divadlo Non.Garde je mladé profesionálne divadlo v centre Bratislavy. Spája tvorcov súčasného umenia. Vytvára kontinuálnu a stimulujúcu základňu pre vznik novej tvorby. Prináša priestor pre žánrové presahy, otvorenosť a komunikáciu s divákmi a umelcami, ktorí sa chcú slobodne vyjadrovať.

Divadlo Non.Garde založili v apríli 2007 mladí absolventi VŠMU. Tvoria súčasné divadlo, spájajú divadlo, hudbu, literatúru, pohyb a vizuálne umenie.

Divadlo sídli v centre Starého mesta na Prepoštskej 4 v Stredoeurópskom dome fotografie (ulička hneď za Univerzitnou knižnicou, Kaviareň Ex café, kníhkupectvo Ex libris) v Galérii Profil na druhom poschodí.

http://www.nongarde.sk rezervácie: non.garde@gmail.com

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM