Rôzne

Desiaty Street Food Park bude sprevádzať Salón piva

Nielenže sa dobre najete, lahodné jedlo zapijete zlatistým mokom z najlepších pivovarov. Nenechajte si ujsť aprílový Street Food Park a Salón piva v jeden deň!

Ilustračný obrázok k článku Desiaty Street Food Park bude sprevádzať Salón piva
12
Galéria
Zdroj: Street Food Park

Street Food Park prináša raz mesačne, počas teplejších mesiacov, na námestie pred Starú tržnicu predajcov s kvalitným a nápaditým pouličným občerstvením. V príjemnej atmosfére a nastojáka si tak v spoločnosti priateľov, kolegov či známych môžete vychutnať obed, neskorý snack alebo sa posilniť pred večerným programom v meste.

Aprílový street food

Pomôžete vrátiť námestíčku pred Starou tržnicou jeho pôvodný genius loci, podporíte lokálnu gastronómiu a ešte sa aj dobre najete. Už po desiatykrát spojí najlepších predajcov kvalitného a nápaditého pouličného jedla pravidelný bratislavský Street Food Park. Na chuť si prídu mäsožravci, vegáni, ale aj milovníci sladkého.

Desiaty Street Food Park odštartuje už koncom mesiaca. Ak vám je ľúto, že ste počas toho marcového nevládali ochutnať dobroty zo všetkých stánkov, už 26. apríla to môžete napraviť.

Salón piva

V Starej tržnici bude od stredy 26. apríla do piatku prebiehať Salón piva, takže okrem dobrého jedla na námestí sa môžete tešiť na pestrý výber pivovarov takmer z celého sveta.

Na jarnom vydaní Salónu piva sa už tradične môžete tešiť na pestrý výber pivovarov takmer z celého sveta – tohtoroční špeciálni hostia budú malé pivovary z Chorvátska. Popri degustácii rôznych pív zo špeciálnych degustačných pohárov budete mať možnosť dozvedieť sa o nich viac priamo od pivných expertov, sládkov, či distribútorov.

Lístky si budete môcť kúpiť buď na mieste (vždy jednodňový lístok na daný deň – 5 eur), prípadne prostredníctvom Ticketportalu na všetky tri dni trvania festivalu (samostatne jednodňové na každý deň trvania festivalu, dvojdňové – 8 eur alebo trojdňové lístky – 10 eur). V cene vstupenky je zahrnutý sklený degustačný pohár.

Otváracie hodiny:

26. 4., streda: 15:00 – 22:00 hod.

27. 4., štvrtok: 12:00 – 22:00 hod.

28. 4., piatok: 12:00 – 22:00 hod.

29. 4., sobota: 12:00 – 22:00 hod.

Foto: Dáša Šimeková

TOP street food festivaly v Bratislave
13
Galéria
Zdroj: Street Food Park
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM