Rôzne

Darujte pod stromček dobrý skutok. Zvieratká v ZOO hľadajú svojich podporovateľov

Tým, že sa stanete podporovateľom zvieratka, môžete vybaviť aj vianočné darčeky. Dobrý skutok môžete darovať pod stromček svojim priateľom či rodine.

Ilustračný obrázok k článku Darujte pod stromček dobrý skutok. Zvieratká v ZOO hľadajú svojich podporovateľov
35
Galéria
Zdroj: ZOO Bratislava archív

O dva mesiace sú tu Vianoce! Najkrajší sviatok v roku sprevádza aj zima a mrazy. Aj vy sa môžete pričiniť o to, aby bolo zvieratkám v ZOO teplúčko, aby mali plné brušká a aby sa nenudili.

Dve muchy jednou ranou

Staňte sa podporovateľom niektorého z obyvateľov bratislavskej ZOO. „U nás v ZOO hľadá každé zvieratko svojho podporovateľa, ktorý má záujem prispieť na kŕmnu dávku, chovné zariadenie alebo enrichment (prvok na rozptýlenie) daného zvieratka. Je len na vás, či sa rozhodnete pre pravidelnú finančnú podporu alebo jednorazový príspevok,“ vyzýva ZOO.

Tým, že sa stanete podporovateľom niektorého zvieratka, môžete vybaviť aj vianočné darčeky. Tento krásny dobrý skutok môžete totiž darovať pod stromček svojim priateľom či rodine.

Zoznam zvieratiek, ktoré je možné podporiť, ako aj formulár, cez ktorý môžete ZOO kontaktovať, nájdete TU.

Pre nás odpad, pre ne potešenie

Šimpanzy a orangutany v bratislavskej ZOO potešíte aj obyčajnými PET fľašami. Ak máte doma pravidelne na vyhodenie 1,5 až 2-litrové fľaše, čisté aj s vrchnákom ich môžete doniesť do ZOO. Chovateľky fľašky napĺňajú vodou, čajom a džúsmi a nechávajú ich vo výbehoch ľudoopov.

Do ZOO môžete priniesť aj vyradené vypraté plachty, návliečky, deky, osušky a uteráky, z ktorých si ľudoopi robia hniezda na spanie. A v stále chladnejšom počasí ich ocenia ešte viac.

Zvieratká v ZOO Bratislava
35
Galéria
Zdroj: ZOO Bratislava archív
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM