Tlačové správy

Darujte na Vianoce darček pohody!

Vianočné sviatky sú časom, kedy by sme mali v kruhu rodiny, ochutnávať dobroty, užívať si pohodu domova a samozrejme potešiť darčekmi svojich blízkych a priateľov! Každý chce v dome vytvoriť atmosféru pohodlia a tepla, preto ponúkame niekoľko nápadov na darčeky, ktoré vám v tom pomôžu!

Ilustračný obrázok k článku Darujte na Vianoce darček pohody!
Zdroj: Unsplash.com

Flanelové posteľné obliečky

V chladnej zime sa snažíme, aby miesto na spanie bolo čo najjemnejšie a najteplejšie a tu môžu byť skvelým riešením flanelové obliečky od TiaHome. Sú vyrobené z kvalitnej bavlny, hustej a odolnej, vďaka čomu ich môžete používať dlhé roky. Flanelové posteľné obliečky majú obojstranný vlas, takže výborne držia teplo, navyše sú príjemné na dotyk. Flanel zároveň dýcha a absorbuje prebytočnú vlhkosť a ventilačné vlastnosti zlepšia pohodlie počas letných nocí.

Flanelové obliečky sú odolné a zachovajú si svoj pôvodný vzhľad aj po opakovanom praní. Široký výber farieb a potlačí vám umožní urobiť správny výber darčeka a vyjadriť svoju lásku a starostlivosť celej rodine.

Moderné klimatizácie

Takýto darček na Vianoce vytvorí ideálnu mikroklímu v dome pre milovaného človeka za každého počasia! Moderné klimatizácie pracujú potichu, v noci poskytujú pokoj a ticho a Wi-Fi adaptér vám umožní nastaviť ideálnu teplotu v spálni, kým sa vrátite domov.

Výberom klimatizácie Vivax určite urobíte dobrú voľbu! Zariadenie nielen vykúri a ochladí miestnosť. Invertor a moderné chladivo R32 ušetria elektrickú energiu pri efektívnej prevádzke. Inovatívne filtre zabránia vniknutiu prachu, zvieracích chlpov a iných škodlivých nečistôt do ovzdušia a samočistiaca funkcia zničí baktérie, takže čerstvý a čistý vzduch zaručene zlepší pohodu obyvateľov domu.

Nástenné dekorácie

Girlandy, sviečky a vianočný stromček sú novoročnou výzdobou, ktorá dáva pocit úžasu a rozprávky. Tak prečo nedarovať na Vianoce originálnu dekoráciu, ktorá vytvorí čarovnú atmosféru a oživí interiér? Drevená mandala na stenu rozžiari každú prázdnu stenu a podčiarkne eleganciu a vkus hostiteľa!

Mandala je ľahká, takže sa jednoducho pripevní na stenu pomocou obojstrannej pásky, lepidla alebo klincov. Dekor má 3D efekt, vytvára trojrozmerný a realistický obraz. Pôsobivý je výber tvarov a veľkostí šperkov. Mandalu si môžete objednať podľa individuálneho náčrtu a urobiť tak pre niekoho skutočne exkluzívny darček alebo potešiť seba!

Takže, keď ste sa rozhodli vyjadriť svoje teplo a starostlivosť svojim príbuzným, vyberte si vianočné darčeky, ktoré môžu vytvoriť skutočnú pohodu vo vašom dome!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM