Správy

Cyklisti, pozor! Na hrádzi medzi Petržalkou a Rusovcami počítajte s obmedzeniami

Od stredy do štvrtka je naplánovaná betonáž prvého segmentu budúceho mosta cez Dunaj zo západného brehu v rámci výstavby diaľnice D4.

Ilustračný obrázok k článku Cyklisti, pozor! Na hrádzi medzi Petržalkou a Rusovcami počítajte s obmedzeniami
5
Galéria

Na hrádzi medzi Petržalkou a Rusovcami musia cyklisti, korčuliari i peší počítať tento týždeň s ďalšími obmedzeniami pre výstavbu bratislavského nultého obchvatu, diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7. Informuje o tom stavebník na sociálnej sieti.

Obmedzenia

Od stredy do štvrtka (29. – 30. 5.) je naplánovaná betonáž prvého segmentu budúceho mosta cez Dunaj zo západného brehu v rámci výstavby diaľnice D4. „Pri betonáži budú použité tri betonárske pumpy. Jedna z nich bude umiestnená medzi hrádzou a kanálom a pri betonáži sa bude rameno nachádzať nad korunou hrádze,“ spresnil stavebník.

Z bezpečnostných dôvodov bude preto premávka na korune hrádze v tomto čase čiastočne obmedzená počas pumpovania betónu približne na 20 minút. Chodci a cyklisti budú zastavení pred aj za miestom betonáže. „Hneď ako sa práce ukončia, bude premávka na hrádzi opäť obnovená,“ deklaruje stavebník.

Obmedzenia na hrádzi
5
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM