Anabela Mikušiaková Kultúra

Čo ponúka Bratislava počas pracovného týždňa? TOP 6 akcií

Neviete, ako si spríjemniť voľný večer po práci? Bratislava ponúka rôznorodý program aj na tento týždeň, inšpirujte sa našou ponukou.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúka Bratislava počas pracovného týždňa? TOP 6 akcií
Zdroj: TASR

Staromestský salón

Staromestský salón – stretnutia s osobnosťami nášho kultúrneho života. Hosť František Kovár, herec, recitátor a pedagóg na nádvorí Zichyho paláca.

Pondelok / Zichyho palác / 17:00 / Vstup voľný

Tri Tvorivé Tvory

Tri neobyčajné zjavy improvizačného umenia, ktoré vynikajú v zmysle pre situačný humor aj v získavaní si publika. Vychutnajte si originálne predstavenia divadelno-improvizačnej skupiny hercov a zabávačov. Juraj „Šoko“ Tabaček, Lukáš „Pucho“ Puchovský a Stano “Stanley” Staško budú večer podávať poriadnu porciu vtipných replík a pohybových improvizácií. Hudobný hosťom večera bude Jerguš Oravec.

Streda / KC Dunaj / 20:00 / 10 eur | 12 eur

Koncert Five Gentlemen

Hudba, noblesa a atmosféra 20. – 30. rokov minulého storočia. Pavol Hoďa – saxofón, klarinet, Zdeno Piala – saxofón, klarinet, Richard Fičor – banjo, gitara, Pavel Sehnal – bassaxofón, Patrik Fičor – bicie. S finančnou pomocou BKIS.

Štvrtok / Letná čitáreň U červeného raka / 18:00

Tancujúca voda: Od Tatier k Dunaju

Vodná stena na Dunaji (20 m výška, 60 m šírka), na ktorej sa bude premietať unikátna projekcia v predvečer začiatku predsedníctva Slovenska v Rade EÚ.

Štvrtok / Eurovea / 22:30 / Vstup voľný

Goodbye Továrenská

Spomienkový koncert Goodbye Továrenská prináša najznámejšie kapely, ktoré mali skúšobne na legendárnej chodbe v budove s jedinečným genius locci na Továrenskej ulici.

Piatok / Dvor na Továrenskej 14 / 17:00

HIP HOP ŽIJE 2016

V poradí už štvrtý ročník najväčšej hip hopovej udalosti na Slovensku, festival Hip Hop Žije, sa vracia na bratislavské Zlaté piesky prvý júlový vikend. Po troch mimoriadne úspešných ročníkoch sa môžete tešiť na jeho štvrté pokračovanie. Popri desiatkach koncertov si môžete vychutnať aj bohatý sprievodný program ako napr: graffiti jam, streetball, break dance exhibície a súťaže, beatbox battle a mnoho ďalšieho. Viac info TU

Piatok / Zlaté Piesky / 16:00 / Vstupenka na tri dni: 48,60 eur

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM