Anabela Mikušiaková Kultúra Kultúra Kultúra

Čo ponúka Bratislava počas pracovného týždňa

Neviete, ako si spríjemniť voľný večer po práci? Bratislava ponúka rôznorodý program aj na tento týždeň, inšpirujte sa naším prehľadom.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúka Bratislava počas pracovného týždňa
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

5 chalanov sk

Simona Semenič: 5 chalanov.sk. Mrazivo vtipná inscenácia o detskom svete očami dospelých (a naopak). Hra populárnej hry slovinskej autorky pre 5 herečiek s prológom a epilógom. Provokatívna a miestami kontroverzná hra odhaľuje každodennú krutosť ukrytú za dverami našich domácností- skrze nacvičené hry chlapcov, ktorí ich odpozorovali od svojich rodičov z televízie a z okolitého sveta. Smiech cez slzy a humor cez zimomriavky. 5chalanov.sk nastavuje zrkadlo spoločnosti, v ktorej vyrastajú.

Pondelok / Štúdio 12 / 19:00 / Vstupné: 5 € | ZŤP, dôchodcovia, študenti: 3 € | študenti VŠMU: 2 €

Ekotopfilm

Festival je projekt o ľuďoch a pre ľudí s pomyselným životným plátnom (ako i s tým filmovým). S divákmi, hercami, kulisami, jadrom, záverom, i pokračovaním. Chceli by sme Vám predstaviť náš tím, ktorý stojí za tou pomyselnou oponou. Vážime si našu krásnu prácu.

Pondelok – Piatok / Bratislava / Voľný vstup

Pohoda Deň_FM: Lola Marsh, Billy Barman, Lifecutter

Skupina Lola Marsh vystúpi v stredu 18. mája na Pohoda Dni_FM v Slovenskom rozhlase. Tradičnú akciu festivalu Pohoda a Rádia_FM okrem koncertov obohatí futbalový a stolnofutbalový turnaj, Pohoda shop a tlačová konferencia o 20. ročníku festivalu.

Streda / Koncertné štúdio Slovenského rozhlasu / 08:00 – 22:00 / Voľný vstup

Nouvelle Vague

Francúzska skupina Nouvelle Vague sa vracia do Bratislavy – 19. mája v Starej tržnici možno predstaví aj skladby z nového, pripravovaného albumu, ktorý bude vôbec po prvýkrát okrem cover verzií obsahovať aj autorské skladby. Kúpiť vstupenky si môžete TU

Štvrtok / Stará tržnica / 19:00 / Vstupné: 24 eur

Hrana

Jarný koncert Hrany prinesie špeciálne spojenie známej zostavy Oskar Rózsa, Martin Valihora, Vladislav Šarišský, Marek Minárik a Adam Mičinec so sláčikovým kvartetom Mucha Quartet.

Piatok / Majestic music club / 20:00 / Vstupné: 25 eur

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM