Adriana Banásová Kultúra

Čo čaká Bratislavčanov v meste tento týždeň? Pozrite si našu ponuku podujatí

Máte voľný čas no neviete čo s ním? Inšpirujte sa nami. Pozrite si prehľad toho najzaujímavejšieho, kam sa po práci či po škole oplatí počas týždňa zájsť.

Ilustračný obrázok k článku Čo čaká Bratislavčanov v meste tento týždeň? Pozrite si našu ponuku podujatí
Zdroj: Dnes24.sk

Bratislava Design Week 2015

Tretí ročník tohto výberového medzinárodného festivalu Bratislava Design Week bude opäť intenzívnym sviatkom súčasného dizajnu. Bratislava Design Week aj tento rok chystá intenzívny program pre odborníkov i laikov, pre dospelých i deti. Festival bude prepájať rôzne formy umenia – okrem dizajnu aj súčasnú experimentálnu hudbu, tanec i vizuálne umenie.Hlavnou hviezdou festivalu bude svetoznáma francúzska dizajnérka Inga Sempé, ktorá sa špecializuje na produktový dizajn a nábytok.

celý týždeň / rôzne miesta Bratislavy / vstupné 3 eurá

Cestovateľské kino: Japonsko

Ak máte cestovateľského ducha a láka vás ďaleký východ, tak si určite nenechajte ujsť Japonsko. Teda aspoň na filmovom plátne. Máloktorá zem vyvoláva toľko asociácií, málokde nájdete pokope toľko paradoxov ako v krajine vychádzajúceho Slnka. Od ľadového Hokkaida po horúcu Okinawu vás prevedie Tomáš Lackner, ktorý v nej žil šesť rokov a doteraz sa do nej vracia ako turista.

utorok/ KC Dunaj/ 20:00 / vstupné 3 eurá

Spieltrieb – večer spoločenských hier

Ďalší večer spoločenských hier! Môžete si vybrať zo širokej ponuky hier pre deti a dospelých. Zadarmo sa môžete zabaviť a porozprávať sa s priateľmi.

streda /Goetheho inštitút/ 17:00/ vstup zdarma

Večer írskej hudby, poézie a piesní Tale of the Gael

Pri príležitosti osláv 150.výročia narodenia Williama Butlera Yeatsa, írskeho básnika, dramatika a držiteľa Nobelovej ceny za literatúru, pozýva Veľvyslanectvo Írska na Večer írskej hudby, poézie a piesní so špeciálnymi hosťami Tale of the Gael.

štvrtok / Staromestské centrum KaV – Zichyho palác/ 19:00/ vstup voľný

Da Vinciho kód – nočné prehliadky hradu

SNM-Múzeum Červený Kameň v spolupráci s agentúrou Hector pozývajú na stretnutie s jedným z najväčších objaviteľov obdobia renesancie, Leonardom Da Vincim. Príďte poodhaliť rúško tajomstva Da Vinciho vynálezov počas nových nočných prehliadok hneď dva večery za sebou, a to 12. – 13. júna 2015. Renesančné podzemie hradu Červený Kameň je miesto ako stvorené na stretnutie s veľkým majstrom Leonardom…

piatok / hrad Červený kameň/ 19:00

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM