han Krimi

VANDAL bol hrdinom len vo vlaku, keď zničil stolík: Pred políciou poriadne ZMÄKOL!

Na stolík si trúfol, pred mužmi zákona bol zrazu milý a spolupracoval.

Ilustračný obrázok k článku VANDAL bol hrdinom len vo vlaku, keď zničil stolík: Pred políciou poriadne ZMÄKOL!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Iste to všetci dobre poznáte. Niektorí občania sú veľkí „hrdinovia“ a frajeri, ale keď ide do tuhého, sú ako krotké mačiatka. To bol zrejme aj prípad 35-ročného muža. „Policajti Odboru Železničnej polície v Bratislave prijali informáciu o poškodení vybavenia kupé agresívnym cestujúcim, vo vlaku smerujúceho z Kútov do Bratislavy,“ uviedli policajti na Facebooku.

„Po príchode vlaku na Hlavnú železničnú stanicu bol na základe popisu stotožnený 35-ročný muž, ktorý úmyselne poškodil stolík nachádzajúci sa v kupé. Policajti s mužom nadviazali komunikáciu a ten s nimi spolupracoval. Dobrovoľne sa dostavil na policajné oddelenie kde k danej veci podal vysvetlenie,“ dodali.

Incident sa odohral pred dvomi dňami a vec je evidovaná ako priestupok podľa ustanovení § 42 ods. 1) písm. b) zákona č. 514/2009 Z. z. O doprave na dráhach v znení neskorších predpisov.

„Ak ste svedkov páchania protiprávneho konania, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158 a bezodkladne takéto konanie nahláste,“ pripomína polícia.

Aj toto vás môže zaujať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM