Kultúra

Česká skupina Hop trop otvorí vo štvrtok Kultúrne leto v Dúbravke

Amfiteáter medzi panelákmi na Valachovej ulici po dvoch rokoch opäť rozozvučí trojica hudobníkov.

Ilustračný obrázok k článku Česká skupina Hop trop otvorí vo štvrtok Kultúrne leto v Dúbravke
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Voľne prístupným koncertom legendárnej českej trampskej skupiny Hop Trop sa vo štvrtok 11. júla začne v bratislavskej Dúbravke tohtoročné Kultúrne leto.

Hudba medzi panelákmi

Amfiteáter medzi panelákmi na Valachovej ulici po dvoch rokoch opäť rozozvučí trojica hudobníkov a spevákov Jaroslav Samson Lenk, Ladislav Huberťák Kučera a Jaromír Šroub Vondra.

Podľa starostu Dúbravky Martina Zaťoviča je to vďaka dobrej spolupráci mestskej časti s Bratislavským kultúrnym a informačným strediskom.

Nielen Dúbravčania si budú môcť vypočuť i zaspievať hity Amazonka, Tri kríže, Obchodník s dažďom, Vodácka holka a ďalšie vlastné pesničky. Hop Trop hrá spolu od roku 1980 a môže sa pochváliť viacerými oceneniami na bývalých populárnych festivaloch trampskej, folkovej a country hudby Porta.

Hudobný večer začne o 18:00 hod. slovenská skupina Freeband (na fotografii), ktorá vznikla v roku 2016 po rozpade skupiny Dočkoband.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM