Rôzne

Buď iný a poď s dvojkou von!

Portál ĽudiaĽuďom.sk ľudí vyzýva, aby si na jeden deň umiestnili dvojku kdekoľvek na seba – namaľovali si ju na tvár, pripli na sveter, dali ako náušnicu do ucha – fantázii sa medze nekladú.

Ilustračný obrázok k článku Buď iný a poď s dvojkou von!
11
Galéria
Zdroj: ĽudiaĽuďom.sk

Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk je už ôsmy rok otvorený pre všetkých, ktorí potrebujú pomoc. Až 94 tisíc darcov pomohlo rodinám v núdzi, chorým deťom, ľuďom s postihnutím, mimovládnym organizáciám a samosprávam sumou viac ako 6 miliónov eur.

„Dary v plnej výške poukazujeme na bankové účty príjemcov. Nie je z nich strhávaná žiadna čiastka, všetky bankové poplatky sú hradené zo strany portálu. Na to, aby sme mohli aj naďalej sprostredkovávať 100% darov potrebujeme Vašu podporu – aj vďaka darovaniu Vašich 2% sa to dá,“ povedal riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o., Roland Kyška.

Vaše 2% nám pomôžu pomáhať na 100%

Na portáli ĽudiaĽuďom.sk je množstvo príbehov tých, ktorí sú „iní“. Často sú poznačení chorobou, ťažkým zdravotným postihnutím, ktoré ich odlišuje od väčšiny ľudí. Naša spoločnosť stále nie je pripravená takýchto ľudí plne akceptovať. „V rámci 2% kampane „Buď iný a poď s dvojkou von!“ sme sa rozhodli poukázať práve na inakosť.

Chceme vyzvať ľudí, aby si na jeden deň umiestnili dvojku kdekoľvek na seba – namaľovali si ju na tvár, pripli na sveter, dali ako náušnicu do ucha – fantázii sa medze nekladú. Vyskúšajú si takto, aké je to „byť iný“, aké je čeliť skúmavým pohľadom, či poznámkam okoloidúcich. Zároveň týmto upozornia na možnosť darovať 2% z daní portálu ĽudiaĽuďom.sk, ktorý vďaka tomu bude môcť aj naďalej pomáhať „iným“ na 100%,“ vysvetľuje výkonná riaditeľka ĽUDIA ĽUĎOM, n. o. Elena Šingliarová.

Aj Sajfa s Veri to dali!

„Ambasádormi kampane sa stali Sajfa s Veronikou. Veľmi nás teší, že sa neboja byť „iní“ a išli do toho s nami,“ povedal riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o., Roland Kyška. „Pre ľudí, ktorí sa zapoja do našej kampane sme pripravili prekvapenie. Každý, kto vyjde s dvojkou von a splní podmienky súťaže bude zaradený do žrebovania, výherca sa bude môcť stretnúť so Sajfom a Veri a pokecať s nimi o čomkoľvek,“ uzatvára Šingliarová.

Buď iný a poď s dvojkou von!
11
Galéria
Zdroj: ĽudiaĽuďom.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM