Tomáš Stupavský Rôzne

Bratislavskí seniori si budú môcť precvičiť svoju angličtinu

Seniori všetkých bratislavských mestských častí si budú môcť počas Týždňa celoživotného učenia, ktorý prebehne od pondelka 21. do piatka 25. septembra, precvičiť svoje znalosti anglického jazyka.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavskí seniori si budú môcť precvičiť svoju angličtinu
Zdroj: TASR

Počas bezplatného kurzu angličtiny sa seniori napríklad naučia, ako si v cudzine rezervovať hotel, zistiť odchod vlaku, či ako sa opýtať iných ľudí na cestu.

„Štúdiom jazyka sa starším ľuďom otvárajú nové obzory. Cvičenie pamäte a cibrenie mysle im navyše umožňuje ostať dlhšie aktívnymi a produktívnymi,“ priblížila Klaudia Bednárová z jazykového centra the Bridge, ktoré sa seniorom venuje už šesť rokov. Seniorsky vek podľa nej neznamená len oddych, ale aj príležitosť začať robiť to, na čo nebol doteraz čas.

Vyučovanie bude prebiehať budúci týždeň od pondelka do piatka v priestoroch jazykového centra the Bridge na Baštovej ulici v Bratislave. Prvá skupina seniorov dostane možnosť precvičiť si anglický jazyk od 9.00 h do 10.00 h, druhá od 11.00 h do 12.00 h.

Seniori sa na bezplatné kurzy môžu prihlásiť prostredníctvom mailu – recepcia@thebridge.sk, alebo na telefónnom čísle 0948104916. Or­ganizátori upozorňujú na obmedzený počet miest.

Ilustračné foto.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM