Krimi

Bratislavskí policajti rozbili drogový gang. Chytili štyroch dílerov

Policajti zadržali v rámci akcie proti dílerom drog v Bratislave a okolí štyri podozrivé osoby.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavskí policajti rozbili drogový gang. Chytili štyroch dílerov
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Polícia Slovenskej republiky má za sebou úspešný záťah na drogových dílerov. Zamerala sa na Bratislavu a okolie a zadžala štyri osoby. Vyšetrovateľ už obvinil troch zo zadržaných, jedného muža a dve ženy, z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Dlhoročné tresty

„Obvinenému M. D. z Bratislavy, obvinenej L. H. z okresu Prievidza a M. I. z Malinova hrozí v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na desať až 15 rokov,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Zaistený materiál je v súčasnosti podrobený expertíznemu skúmaniu. Z doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že omamné látky mali obvinení zadovažovať a prechovávať v chatke v bratislavskej záhradkárskej oblasti Žabí Majer, v chatke na Bojnickej ulici v hlavnom meste, ale aj v byte v bratislavskej Petržalke a v meste Pezinok.

„Omamné látky mali následne prostredníctvom ďalších osôb distribuovať užívateľom drog na území celého Bratislavského kraja,“ spresnila polícia. Tá na objasnení prípadu pracovala niekoľko mesiacov. Operatívno-pátracou činnosťou sledovala a dokumentovala činnosť osôb, ktoré drogy mali predávať. Bratislavská krajská kriminálka naďalej pracuje na zabezpečení dostatku materiálu, na základe ktorého budú môcť realizovať ďalšie policajné akcie zamerané na drogovú trestnú činnosť.

Foto je ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM