Krimi

Bratislavské cesty si pomýlili s diaľnicou: Dvojica vodičov to riadne prepískla, FOTO

Polícia udelila pokutu dvom vodičom, jeden z nich však na svoju rýchlu jazdu doplatil ešte viac.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavské cesty si pomýlili s diaľnicou: Dvojica vodičov to riadne prepískla, FOTO
3
Galéria

Polícia uložila blokovú pokutu dvom bratislavským vodičom, pričom jednému z nich bol pre insolventnosť zadržaný vodičský preukaz. Dôvodom bolo prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti v obci, a to v oboch prípadoch o viac ako 50 kilometrov za hodinu. Bratislavskí krajskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Na Saratovskej ulici v Bratislave namerali policajti vodičovi Škody Octavia rýchlosť 108 kilometrov za hodinu. Prekročil tak maximálnu dovolenú rýchlosť o 58 kilometrov za hodinu. „Vodičovi bola na mieste uložená bloková pokuta vo výške 500 eur,“ spresnili policajti.

Druhý prípad sa odohral na Karloveskej ulici v Bratislave, kde bola vodičovi, tiež Škody Octavia, nameraná rýchlosť 120 kilometrov za hodinu. „Na mieste mu bola uložená bloková pokuta a pre insolventnosť zadržaný vodičský preukaz,“ priblížila polícia.

V tejto súvislosti policajti opätovne vyzývajú účastníkov cestnej premávky k zodpovednosti a ohľaduplnosti na cestách. Dodali, že budú aj naďalej vykonávať kontrolu dodržiavania rýchlosti i ostatných dopravných predpisov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Bratislavskí vodiči si mestské cesty pomýlili s diaľnicou
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM