Aktualizované Samospráva

Bratislavská MHD sa už spamätala. Všetky linky opäť jazdia

Všetky linky bratislavskej MHD od 10.30 h už premávajú. Informovala o tom vedúca odboru marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava (DPB) Zuzana Vachová.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavská MHD sa už spamätala. Všetky linky opäť jazdia
Zdroj: TASR

Podľa jej slov však MHD premáva v celom meste od ranných hodín s miernym meškaním. „Vodiči sú preventívne na cestách opatrní a z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok jazdia pomalšie,“ spresnila Vachová. Ako dodala, dispečing DPB je v nepretržitej komunikácii s dispečingom magistrátu hlavného mesta.

„Požiadavky na čistenie sú na celé mesto a hlavne na kopcovité terény – Horský park, Stromová, Mudroňova, Koliba, Dlhé Diely a Lamač,“ podotkla Vachová.

Od dnešného rána, od 6.00 h do 10.30 h, nepremávala linka číslo 44 z dôvodu nezjazdnej komunikácie Júlová. Od 9.30 h nezachádzala linka číslo 37 na Strmé vŕšky v Záhorskej Bystrici, z dôvodu nezjazdnej komunikácie.

Aktualizácia, 18:26 hod.: Premávka autobusov na linke číslo 33 a 32 na Dlhých dieloch v Bratislave je už po problémoch so zľadovatenou cestou obnovená. TASR o tom informovala vedúca odboru marketingu a komunikácie DPB Zuzana Vachová. Ako spresnila, po posype zľadovateného úseku boli od 17.50 h obe linky MHD zaradené do premávky a jazdia už podľa platných cestovných poriadkov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM