Nina Táborská Rôzne

Bratislavčania sa predsa dočkajú známej kaviarne Starbucks. Reťazec už hľadá manažérov

Po Starbucks do ruky, si budú priaznivci týchto kaviarní môcť vychutnať svoj obľúbený nápoj už aj v pohodlí kamennej predajne. Známy reťazec totiž na svojej oficiálnej stránke uverejnil oznam o príchode na Slovensko. A hľadá už aj prvých manažérov. Prvé predajne plánuje otvoriť práve v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavčania sa predsa dočkajú známej kaviarne Starbucks. Reťazec už hľadá manažérov
Zdroj: Dnes24.sk

Starbucks Corporation je výrobca kávy a najväčší obchodný reťazec kaviarní na svete, pôvodom z amerického mesta Seattle. Firmu založili v roku 1970 a je pomenovaná po dôstojníkovi veľrybárskej lode menom Frank Starbuck z Melvillovho románu Biela veľryba. V súčasnosti Starbucks vlastní viac ako 15-tisíc obchodov v 44 krajinách sve­ta.

Ako informuje americká sieť kaviarní Starbucks na svojej oficiálnej stránke, na Slovensko nehľadajú obyčajných zamestnancov, ale ľudí, ktorí budú kaviareň viesť tak, ako keby bola ich vlastná.

„Ponúkame možnosť stať sa súčasťou niečoho väčšieho. Veríme, že práve Slovensko je tým správnym miestom pre Starbucks. Ak nás chcete podporiť, hľadáme správnych kandidátov, ktorí sa stanú súčasťou niečoho výnimočného, niečoho, čo sa stane iba raz v živote,” informuje americký reťazec.

Len pred nedávnom sa káva Starbucks objavila na Slovensku vďaka čerpacím staniciam Shell ako „Starbucks on the go“. Viac sa dočítate tu: Kávičkári sa konečne dočkali! Viete, kde v Bratislave si kúpite obľúbenú kávu značky Starbucks?

Zdroj foto: starbucks.com

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM