Krimi

Bratislavčan SUROVO napadol taxikára. Nepáčila sa mu suma, ktorú mal zaplatiť

Muž mal taxikára cez pootvorené okno viackrát päsťou udrieť do oblasti tváre a ramena. Potom z miesta ušiel.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavčan SUROVO napadol taxikára. Nepáčila sa mu suma, ktorú mal zaplatiť
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Nespokojný 27-ročný Viktor V. napadol v utorok (27. 7.) ráno v bratislavskom Starom Meste taxikára. Nepáčila sa mu suma, ktorú si od neho taxikár vypýtal. O prípade informovala na sociálnej sieti bratislavská polícia.

Napadnutý taxikár

Polícia priblížila, že poškodený taxikár mal doviesť obvineného na Landererovu ulicu. Následne si mal od neho vypýtať úhradu za taxislužbu vo výške 17 eur, s ktorou obvinený nesúhlasil a uviedol, že mu zaplatí len sedem eur. Následne sa mal snažiť z vozidla utiecť. Taxikár mu v tom chcel zabrániť.

Bratislavčan, ktorý je už v súčasnosti obvinený pre trestný čin výtržníctva v jednočinnom súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci, mal pristúpiť k oknu vodiča z vonkajšej strany. Cez takto pootvorené okno ho mal viackrát päsťou udrieť do oblasti tváre a ramena.

Napadnutý muž sa podľa polície snažil z auta vystúpiť, no obvinený mu to nedovolil, keďže mal kopnúť do vodičových dverí, ktoré sa opäť zatvorili. Potom mal z miesta utiecť. Taxikárovi spôsobil škodu vo výške 1000 eur.

Krátko na to ho polícia zadržala. Za takéto konanie mu v prípade preukázania viny pred súdom hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj

MIESTO PLATENIA TAXIKÁRA NAPADOL👊 NEPÁČILA SA MU ZVOLENÁ SUMA ⚡️Nespokojný zákazník napadol taxikára. Incident sa stal...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, July 28, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM