Rôzne Správy

Odkaz Slovensku: Vyhliadková veža UFO bude mať špeciálne nasvietené piliere

Podpora je smerovaná nielen zdravotníkom, hasičom či policajtom a ďalším zložkám, ktoré bojujú v prvej línii, ale týka sa aj tých, ktorí museli zatvoriť svoje prevádzky.

Ilustračný obrázok k článku Odkaz Slovensku: Vyhliadková veža UFO bude mať špeciálne nasvietené piliere
Zdroj: UFO watch.taste.groove.

Vyhliadková veža UFO, jedna z dominánt hlavného mesta, sa pripája k podpore tých, ktorí v aktuálnej situácii šírenia nového koronavírusu pôsobia v prvej línii. Na jej pilieroch bude preto v pondelok od 20.00 do polnoci svietiť nápis „Zostať silné, Slovensko!“ Informovala o tom marketingová manažérka veže Dušana Pľuchtová.

Pocta pre hrdinov

„Odkazom chceme zdôrazniť, aké nesmierne dôležité sú v súčasnosti súdržnosť a dodržiavanie pravidiel, vďaka ktorým je možné túto situáciu prekonať,“ poznamenala Pľuchtová. Podpora je podľa nej smerovaná nielen zdravotníkom, hasičom či policajtom a ďalším zložkám, ktoré bojujú v prvej línii, ale týka sa aj tých, ktorí museli zatvoriť svoje prevádzky, napríklad v cestovom ruchu alebo gastronómii.

Vyhliadková veža UFO tak bude jednou z ďalších veží na svete, ktorá sa pridáva k tejto myšlienke. Prednedávnom sa k takejto podpore pridala napríklad Eiffelova veža v Paríži.

Vyhliadková veža v Bratislave však nie je jedinou stavbou v hlavnom meste so špeciálnou svetelnou projekciu. V marci napríklad niekoľkými svetelnými heslami, hashtagmi, komunikovala dôležité odkazy aj Národná banka Slovenska. Nápis „Ďakujeme“ zasvietil aj na Bratislavskom hra­de.

UFO watch.taste.groove.
6
Galéria
Zdroj: UFO watch.taste.groove.
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM