Správy Samospráva

Smutná správa z Vrakune: Zomrel miestny poslanec Ondrej Hrivňák

Vrakuňa prišla o poslanca, ktorý sa venoval hlavne športu.

Ilustračný obrázok k článku Smutná správa z Vrakune: Zomrel miestny poslanec Ondrej Hrivňák
Zdroj: unsplash.com

V bratislavskej mestskej časti Vrakuňa zomrel miestny poslanec Ondrej Hrivňák. Na sociálnej sieti o tom v stredu informoval vrakunský starosta Martin Kuruc, ktorý vyjadril úprimnú sústrasť rodine zosnulého poslanca.

Šport bol jeho koníčkom

„Vrakuňa prišla o poslanca, ktorý sa venoval hlavne športu, o čom svedčia jeho nezabudnuteľné fotografie s vrakunským šálom. Bol to dobrý chlap, ktorý keď mohol, vždy pomohol. Česť jeho pamiatke,“ napísal Kuruc.

Kondoloval aj vrakunský miestny poslanec Andrej Ravasz. Na sociálnej sieti napísal, že Hrivňák pôsobil v štruktúrach Športového klubu (ŠK) Vrakuňa. „Tu bol z môjho skromného pohľadu asi najväčší fanúšik. Jeho fotky so šálom ŠK Vrakuňa sú legendárne a nesmrteľné,“ skonštatoval.

Hrivňák zastupoval v miestnom zastupiteľstve volebný obvod číslo 4, kde patria ulice Bebravská, Bodvianska, Čiernovodská, Čiližská, Dvojkrížna, Hnilecká, Kazanská, Rajčianska, Slatinská, Toplianska, Toryská a Žitavská. Bol členom miestnej komisie mandátovej, verejného poriadku, ochrany verejného záujmu a legislatívnej. Medzi svojimi profesiami mal uvedené, že bol právnik a politológ.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM