Správy Samospráva

Magistrát a smetiari chcú vysúťažiť hybridy aj SUV za vyše 700-tisíc!

Hlavné mesto Bratislava a mestská firma Odvoz a likvidácia odpadu vyhlásili spoločný tender na nákup osobných áut za celkovo predpokladaných 700 882 eur bez DPH.

Ilustračný obrázok k článku Magistrát a smetiari chcú vysúťažiť hybridy aj SUV za vyše 700-tisíc!
9
Galéria
Zdroj: TASR

Do súťaže môžu záujemcovia predkladať ponuky do 15. januára 2020. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Nákupy vozidiel

Zákazka sa delí na časti. Mesto a OLO súťažia dodanie maximálne 20 osobných automobilov nižšej triedy s hybridným pohonom. Odhadovaná cena je 257 158 eur bez DPH. V ďalšej časti obstarávania je dodanie maximálne piatich osobných automobilov strednej triedy s hybridným pohonom za odhadovaných 91 300 eur.

Nakúpiť plánujú aj maximálne tri osobné automobily SUV 4×4 s hybridným pohonom za predpokladaných 80 091 eur bez DPH.

Obstarávajú aj maximálne šesť viacúčelových dodávok za predpokladaných 138 876 eur bez DPH, ďalej tri osobné automobily 4×4 limuzína za odhadovaných 104 956 eur bez DPH či osobný automobil SUV 4×4 za predpokladaných 28 500 eur bez DPH. Dĺžka trvania zákaziek vo všetkých častiach obstarávania je dva roky.

Obstarávanie zahŕňa uzavretie rámcovej dohody. Ponuky k tendru sa majú otvárať 15. januára 2020. Kritériom vyhodnocovania ponúk bude najnižšia cena za jedno vozidlo.

Odvoz a likvidácia odpadu OLO
9
Galéria
Zdroj: OLO a.s.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM