Rôzne

Bratislava Card ponúka zadarmo ešte viac zážitkov v meste a regióne

Obľúbené zľavy na produkty tento rok dopĺňajú novinky v regióne - Malokarpatské múzeum v Pezinku a Hrad Červený Kameň. S Bratislava Card tam bude vstup bezplatný.

Ilustračný obrázok k článku Bratislava Card ponúka zadarmo ešte viac zážitkov v meste a regióne
Zdroj: Facebook

Turistická karta Bratislava Card v tomto roku ponúka až 19 bezplatných atraktivít a služieb, medzi ktorými sú doprava v celom Bratislavskom kraji, 14 múzeí a galérií, bezplatná prehliadka historického centra mesta, vstupy do mestských veží, ale aj jazda Malokarpatským expresom a k tomu ďalších 100 zliav až do výšky 50%.

Zľavy a výhody

Obľúbené zľavy na produkty tento rok dopĺňajú novinky v regióne a to Malokarpatské múzeum v Pezinku a Hrad Červený Kameň, ktoré poskytujú bezplatný vstup s Bratislava Card.

„Karta vznikla v roku 2006, kedy ponúkala 42 zliav a turisti si na ňu postupne zvykali. Dnes ponúka takmer 3 násobok zliav, ktoré je možné využiť po celom Bratislavskom kraji. Našim cieľom je naďalej podporovať tento produkt a predlžovať tak dĺžku návštevy turistov v našom regióne. Úspech aktívnej propagácie dokazuje vyše 44 %-ný nárast jej predaja v roku 2017 oproti predošlému roku a my sa tešíme, že predaju dominuje 3-dňová karta, ktorá je najvýhodnejšia pre návštevníka a pre nás z pohľadu marketingu najpodstatnejšia,“ hovorí primátor hl. mesta SR Bratislavy I. Nesrovnal.

„Bratislavský región má bohatú ponuku pre každého turistu. Či už ho lákajú historické uličky a prehliadka hlavného mesta, víno pod Malými Karpatmi, cyklotúry na Záhorí či Slnečné jazerá v Senci. Navštíviť tieto miesta lacnejšie je benefit, ktorý sme dosiahli partnerstvom so všetkými hráčmi. Návštevníci pri tom môžu využiť bezplatnú verejnú dopravu, a tým sa jednoduchšie dostať k zaujímavostiam v rámci bratislavského regiónu,“ vyjadril sa Juraj Droba, predseda Bratislavského samosprávneho kra­ja.

Nová mobilná aplikácia

Popri tvorcovi projektu Bratislava Tourist Board sú hlavnými partnermi Bratislavský samosprávny kraj, Bratislavská integrovaná doprava, a.s. a organizácia Bratislava Region Tourism spolu so 70 subjektmi pôsobiacimi v oblasti cestovného ruchu.

„Spoločnosť Bratislavská integrovaná doprava plánuje v druhej polovici roka 2018 uvedenie novej mobilnej aplikácie IDS BK, ktorá prispeje k vyššiemu štandardu cestovania a ponúkne návštevníkom kraja a všetkým cestujúcim moderné a pohodlné riešenie nákupu cestovných lístkov, plánovania cesty či vyhľadávania spojení,“ povedala Zuzana Horčíková, generálna riaditeľka spoločnosti Bratislavská integrovaná doprava, koordinátora IDS BK.

Viac informácií o Bratislava Card sa dozviete na visitbratisla­va.com/bc.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM