Tlačové správy

Black Friday vo 50 style – značkové produkty v nízkych cenách!

Plánujete nakupovať počas Black Friday? Je to skvelá príležitosť získať značkové produkty za skvelé ceny a doplniť si šatník na nadchádzajúcu zimu. Pozrite sa, aké modely zimnej obuvi a tenisiek od známych značiek si môžete kúpiť za zvýhodnenú cenu.

Ilustračný obrázok k článku Black Friday vo 50 style – značkové produkty v nízkych cenách!
Zdroj: 50style.sk

Medzi akciovými produktmi 50 style nájdete aj mnoho kategórií oblečenia: od búnd a mikín, cez nohavice a šaty, až po tričká a tielka. Alebo hľadáte oblečenie a obuv na cvičenie? Počas Black Friday na vás čakajú značkové bežecké topánky, legíny a športové podprsenky vo 50 style. Získajte značkové produkty za nízke ceny a užite si nové topánky, oblečenie alebo doplnky!

Detské zimné topánky – získajte ich počas Black Friday!

Koniec novembra je najvyšší čas postarať sa o juniorský šatník a vybaviť ho výrobkami, ktoré sa v zime skvele osvedčia. Začnime od základu, od správnej obuvi! Aké štýly nájdete vo 50 style na Black Friday? Najprv outdoorové modely v dámskych, pánskych a detských veľkostiach. Po akom strihu sa oplatí siahnuť? V zime sú vysoké topánky perfektné, poskytujú dodatočnú stabilizáciu členku, chránia pred chladom a znižujú riziko vniknutia snehu či vody dovnútra. Model adidas Holtanna Snow, navrhnutý s ohľadom na najmenších, je ideálny pre juniorský šatník. Vysoký zvršok sa zapína na suchý zips, čo značne uľahčuje obúvanie a vyzúvanie.

Zimné topánky Adidas sú vybavené izoláciou a špeciálnou, protišmykovou podrážkou. Sú ideálne na hranie na snehu a počas Black Friday ich kúpite lacnejšie! 50 style prichádza aj s početnými ponukami pre staršie deti. Príkladom sú nepremokavé topánky Champion Fidel. Zvršok z kombinovaných materiálov, masívna podrážka a výrazné šnurovanie senzačne odkazujú na outdoorový štýl. Vo 50 style nájdete aj mnoho modelov juniorských tenisiek, ktoré sú ako stvorené do školy aj na voľný čas.

Dámska a pánska obuv v dokonalých cenách

Počas Black Friday získate nielen detské topánky, ale aj mnohé modely určené pre dospelých používateľov. Rovnako ako v prípade juniorských strihov, aj tu je široký výber zimných topánok tých najlepších značiek. Ale to nie je všetko! Počas novembrovej akcie si môžete vybrať módne tenisky, ktoré úžasne oživia každodenné štylizácie a dodajú im veľkomestský charakter. Aké kolekcie čakajú vo 50 style za zvýhodnenú cenu? V prvom rade si môžete vybrať jednu z častí ikonickej série Nike Air Max. Ak hľadáte topánky vybavené charakteristickým airbagom v klasickom dizajne, vyberte si kolekciu Air Max S.C., dostupnú v dámskych a pánskych veľkostiach.

Ak dávate prednosť dizajnu v retro štýle, séria Nike Air Max Bolt môže byť vaša! Dynamický dizajn zvršku prevedený vo výrazných farbách upúta pozornosť. Alebo možno uprednostňujete topánky adidas? Tenisky zdobené charakteristickými troma prúžkami si môžete počas Black Friday kúpiť aj vo 50 style! Milovníci retro dizajnu môžu siahnuť po modeloch inšpirovaných bežeckou obuvou z predchádzajúcich období, teda po kolekcii adidas Run 60s, 70s alebo 80s. Nemecká značka pripravila kolekciu aj pre dámy, ktoré milujú dizajny z dávnych čias! Hovorím o sérii Crazychaos inšpirovanej štýlom 90. rokov. Takéto tenisky naozaj musíte mať a počas Black Friday ich chcete uloviť za menej!

Značkové oblečenie a doplnky na zimu

Topánky za skvelú cenu? Je čas dokončiť zvyšok šatníka! Počas Black Friday môžete celú rodinu vybaviť novým zimným oblečením a doplnkami. Teplá mikina je bezpochyby nevyhnutnosťou počas chladnejších mesiacov. Mäkký materiál zaisťuje pohodlie a teplo a praktický strih zaisťuje úplnú voľnosť pohybu. Vo 50 style nájdete mikiny všetkých strihov: klasické mikiny s kapucňou, na zips alebo modely bez kapucne. Široká škála farieb – od čiernej a bielej, cez odtiene sivej, intenzívnej žltej, červenej a fialovej, až po pastelové odtiene ružovej a modrej – znamená, že dokonalý strih nájde každý, bez ohľadu na vek a štýl. K mikine nezabudnite zladiť tepláky vašej obľúbenej značky: adidas, Nike, Umbro, Puma alebo Up8.

Neviete akú mikinu a nohavice zvoliť, aby jednotlivé prvky spolu vyzerali dobre? Máme pre vás jednoduché riešenie – vyberte si praktické tepláky! S ich pomocou si ľahko vytvoríte styling, ideálny na lenivý víkend doma, ako aj na aktívny výlet mimo mesta. Nezabudnite pridať do šatníka novú prechodnú či zimnú bundu. Čo ešte chýba, aby bol váš outfit kompletný? Zodpovedajúce doplnky! V zime sú nevyhnutné čiapky, šály a rukavice, ktoré chránia pred chladom. Nájdete ich vo 50 style za skvelé ceny!

Pripravte sa na tréning!

Vo 50 style nájdete aj široký sortiment športového oblečenia, obuvi a doplnkov. Niektoré z nich kúpite počas Black Friday aj lacnejšie! Je ideálny čas rozhodnúť sa pre nové značkové bežecké topánky. Ak hľadáte bežecké topánky Fila, pozrite si modely, ktoré využívajú pamäťovú penu. Tento moderný materiál vyvinula NASA, no postupom času si našiel cestu do každodenných produktov. Vyznačuje sa mimoriadne dobrým strihom a tvarovou pamäťou. Pamäťovú penu nájdete v modeloch Endurace Evo, Primeforce alebo Cryptoside. Značka adidas nezaostáva! Ak preferujete bežecké topánky s tromi pruhmi, určite poznáte rady Runfalcon, EQ 21 run alebo Duramo. Počas Black Friday nájdete pánske, dámske a detské veľkosti za zvýhodnené ceny!

Nezabudnime ani na milovníkov iných disciplín – vo 50 style čakajú na tréning početné modely topánok. Nike Air Max Bella sú ideálne pre ženy, pretože nielenže poskytujú optimálnu podporu, ale tiež vyzerajú bezchybne. Páni môžu staviť na ikonický model Nike Defy All Day s pevným, koženým zvrškom. Nezabudnite si vybrať správne oblečenie na cvičenie – legíny, šortky, športovú podprsenku alebo tričko. Zabaľte si to všetko do tréningovej tašky, ktorú si uchmatnete za skvelú cenu a vyrazte do posilňovne v novom outfite ulovenom za nízke ceny!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: 50style.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM