Krimi

Bezcitnosť a hyenizmus v MHD: Dlhoprstí okradli ťažko zdravotne postihnutého muža

V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Ilustračný obrázok k článku Bezcitnosť a hyenizmus v MHD: Dlhoprstí okradli ťažko zdravotne postihnutého muža
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia obvinila 51-ročného Róberta S. z Topoľčian a 44-ročného Jozefa Z. z Malaciek, ktorí okradli ťažko zdravotne postihnutého muža v autobuse MHD v Bratislave. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Okradli ho pri nastupovaní

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mali obvinení muža okradnúť na zastávke MHD na Trnavskom mýte, počas toho ako nastupoval do autobusu.

„Zatiaľ čo obvinený Jozef sa mal na poškodeného pritlačiť z prednej strany a odpútať jeho pozornosť, obvinený Róbert sa mal pritlačiť na poškodeného zo zadnej strany a z tašky prevesenej cez rameno mu mal odcudziť peňaženku s obsahom dokladov aj finančnej hotovosti vo výške 180 eur,“ priblížila polícia. Následne mali obaja obvinení z autobusu urýchlene vystúpiť a odísť na nezistené miesto.

Vyšetrovateľ policajného zboru obvinil oboch mužov z trestného činu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva na chránenej osobe. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

HYENIZMUS, BEZCITNOSŤ ČI OBOJE ? ZLODEJI NEVÁHALI OKRADNÚŤ ZDRAVOTNE POSTIHNUTÉHO MUŽA👀👤 Vďaka vytrvalému vyšetrovaniu...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, September 22, 2020
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM