Adriana Banásová Kultúra

Bazár na Devíne: Hradný vrch sa starožitnosťami len tak hemžil. Odniesli by ste si niečo z tadiaľ domov aj vy? + FOTO

Ak patríte medzi „vetešníkov“ alebo aspoň tých, ktorí majú radi staré a historické predmety, potom je Bazár na Devíne stvorený pre vás. Boli sme sa dnes v podhradí jednej z dominánt mesta pozrieť a zopár starožitných „chuťoviek“ aj nafotili.

Ilustračný obrázok k článku Bazár na Devíne: Hradný vrch sa starožitnosťami len tak hemžil. Odniesli by ste si niečo z tadiaľ domov aj vy? + FOTO
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Na hradnom vrchu si dnes okrem príjemnej a slnečnej prechádzky môžete domov zadovážiť aj nejaký ten „suvenír“. Nepôjde však len o tradičnú trhovú drobnosť, ale o starožitný kúsok. Predajcovia mali na zozname všakovaký tovar – od hodiniek, pohľadníc, nábytku až po doslova „retro“ oblečenie, obuv a šperky.

Pre najmenších bolo v doobedňajších hodinách pripravené aj divadelné predstavenie s názvom Jeden deň psíka a mačičky, či streľba z luku. Ak vaše ratolesti tieto aktivity omrzia, môžu sa povoziť na poníkoch v blízkosti areálu hradu.

Akcia dnes potrvá do 15:30. Pokiaľ dnešný trh so starožitnosťami nestihnete, nezúfajte – bazár dnes nemal svoju derniéru. Od júna do septembra sa uskutoční vždy na konci mesiaca. Ak si chcete na akcií niečo zadovážiť alebo sa len pokochať, musíte zaplatiť vstupné vo výške 4 eur, kde je zahrnutá aj prehliadka areálu hradu a múzeum.

Prečítajte si tiež: Momentky z Urban Marketu: Skvelé nápady, originálna móda a vynikajúca atmosféra + FOTO

Bazár na Devíne
25
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM