Rôzne

Momentky z Urban Marketu: Skvelé nápady, originálna móda a vynikajúca atmosféra + FOTO

Dlhé roky opustený dom medzi Laurinskou ulicou a Námestím SNP dnes znovu ožil. Prázdne byty obsadili mladí módni tvorcovia a dizajnéri, na nádvorí hrala príjemná hudba, jedlo sa a pilo. Urban Market patrí už roky k najoriginálnejším podujatiam v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Momentky z Urban Marketu: Skvelé nápady, originálna móda a vynikajúca atmosféra + FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

„Urban Market je najvýraznejším a najväčším alternatívnym podujatím na Slovensku zameraným na prezentáciu súčasnej módy, kreatívnej – amatérskej ale aj profesionálnej – tvorby, dizajnu, streetartu a mladého umenia. Od roku 2010 sa na Urban Markete zúčastnilo veľa slovenských ale aj zahraničných módnych návrhárov, dizajnérov, handmade výrobcov a ich počet sa naďalej zväčšuje a škála sa rozširuje,“ týmito slovami opisujú organizátori originálne podujatie.

Ale načo toľko slov, pozrite si v našej fotogalérii, ako to dnes vyzeralo v dlhé roky opustenej obytnej budove na Laurinskej a v CO kryte pod Divadlom P. O. Hviezdoslava.

Urban Market pokračuje aj v nedeľu 31. mája. Ďalšie tipy na víkend nájdete tu: Top udalosti víkendu: Čas urobiť si plány! Takýto program ponúka Bratislava na najbližšie dni

Momenty z Urban Marketu 2015 (spring edition)
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM