Maros Palesch Krimi

Bankomat ležal na ceste

BRATISLAVA - ČASTÁ, 03.06.2011. Dnes približne hodinu po polnoci neznámi páchatelia vytrhli zo steny zdravotného strediska na Hlavnej ulici v obci Častá bankomat.

Ten následne ťahali na Fándlyho ulicu v obci Častá, kde sa im roztrhlo lano, tak ho nechali na mieste. Podľa doterajších zistení malo ísť o štyroch neznámych páchateľov s kuklami na hlavách, ktorí sa pravdepodobne priviezli na troch osobných motorových vozidlách a to: VW Polo – striebornej farby, Škoda Octavia – sedan čiernej farby a VAN v súčasnosti nezistenej továrenskej značky. Vozidlá mali unikať smerom na Budmerice. Bolo po nich okamžite vyhlásené pátranie v BA aj v TT kraji. Policajtom sa podarilo zaznamenať pohyb rýchlo jazdiaceho osobného motorového vozidla VW Polo na rýchlostnej ceste R1 smerom z TT do NR (v okolí Serede). Pre veľkú rýchlosť sa však policajtom vozidlo nepodarilo zastaviť. Následnou lustráciou bolo zistené, že TEČ ktoré malo vozidlo VW Polo sú pridelené na vozidlo Škoda Octavia.

Uvedeným konaním spôsobili neznámi páchatelia v súčasnosti nevyčíslenú výšku škody. V tejto chvíli však vieme potvrdiť, že trezor s kazetami v ktorých sa nachádzala finančná hotovosť zostal neporušený, preto si ho na mieste prevzali pracovníci SBS. Vyšetrovateľ PZ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže.

Zdroj: KR PZ Bratislava, František Peczár

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM