Samospráva

Babičky, nebojte sa ukázať. Ružinov už po šiestykrát hľadá najlepšiu starú mamu

V bratislavskej mestskej časti opäť hľadajú Najlepšiu starú mamu Ružinova. Čas prihlásiť sa do šiesteho ročníka obľúbenej súťaže je do 31. októbra.

Ilustračný obrázok k článku Babičky, nebojte sa ukázať. Ružinov už po šiestykrát hľadá najlepšiu starú mamu
11
Galéria
Zdroj: TASR

Súťaž organizuje Knižnica Ružinov v spolupráci s mestskou časťou, Okresnou organizáciou jednoty dôchodcov Bratislava II a spoločnosťou Cultus Ružinov, a.s.

Význam súťaže

„Cieľom súťaže je ukázať, že i napriek vyššiemu veku ružinovské staré mamy prekypujú aktivitou, vitalitou a okrem venovania sa svojim vnúčatám si nájdu čas aj na svoje koníčky. Sám som neraz počas finálových kôl súťaže milo prekvapený, čo všetko dámy zvládnu a dokážu,“ povedal starosta Ružinova Dušan Pekár.

Podmienkou účasti v súťaži je trvalý pobyt v Ružinove a mať aspoň jedno vnúča, dôchodkový vek nie je nevyhnutný.

Prihlásiť sa možno na všetkých pobočkách Knižnice Ružinov, v ružinovských denných centrách alebo v niektorej zo základných organizácií JDS Bratislava II.

Staré mamy predvedú svoje umenie

Finále súťaže bude 24. novembra 2016 o 15:00 hod. v Dome kultúry Ružinov. Staré mamy v štyroch súťažných kolách prezradia porote, ktorá bude zložená z detí i dospelých, o sebe viac.

Výhodou pre súťažiace je nebáť sa vystupovať pred ľuďmi. Na súťaži totiž musia sami seba „predať“, porozprávať o sebe, svojej rodine a záľubách. Zároveň si staré mamy precvičia svoje pamäťové bunky, predvedú, čo dokážu upiecť, uháčkovať, namaľovať, jednoducho čokoľvek, čo im ide a venujú tomu svoj voľný čas.

Čítajte aj: V Bratislave štartuje festival Jeden svet s témou Odmyslime si ploty

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM