Tlačové správy

Spolupráca s B2B papierníctvom je rýchla a výhodná

Vlastníte firmu a hľadáte spoľahlivého dodávateľa kancelárskych potrieb? Napriek tomu, že spoločnosti dnes už pracujú s online dokumentmi a množstvo práce preniesli do digitálnej podoby, papiere, zakladače a euroobaly sú nevyhnutnosť.

Ilustračný obrázok k článku Spolupráca s B2B papierníctvom je rýchla a výhodná
Zdroj: freepik.com

Euroobaly a zakladače pre lepšiu organizáciu v kancelárii

Ak zariaďujete kanceláriu a všetko chcete mať pod kontrolou, dbajte na to, aby ste sa nezbláznili zo zhonu a návalov papierovačiek. Písacie potreby, zakladače, kopírovací papier, toner do tlačiarne, euroobaly, obálky, zošívačky či spinky by ste mali mať vždy poruke.

Tripsy je skvelým miestom na výber kancelárskych potrieb

Povedzme si na rovinu, pravidelné návštevy kamennej predajne papiernictva vám odkroja veľa času. Buďte efektívni, nakupujte zakladače z pohodlia firmy a stavte na papierníctvo Tripsy. Funguje na princípe business to business a postará sa o zásoby každej kancelárie.

Farebné zakladače vám pomôžu v triedení a orientácii dokumentov
Farebné zakladače vám pomôžu v triedení a orientácii dokumentov / Zdroj: tripsy.sk

Čo robiť, ak sa chcete stať B2B partnerom Tripsy?

Na to, aby ste mohli nakupovať na e-shope Tripsy, potrebujete sa zaregistrovať priamo na stránke, no registráciu je možné vybaviť aj telefonicky na čísle +421 903 757 222. Čo sa týka úplne nových zákazníkov, prvú objednávku je nutné zaplatiť v hotovosti. Je dôležité pripomenúť, že k jednej e-mailovej adrese môže byť priradená len jedna firma, nikdy nie viac.

V prehľadnom používateľskom rozhraní si zákazník rýchlo vykliká svoj nákup. Pokiaľ niektoré produkty nakupujete pravidelne, môžete si ich označiť ako „obľúbené”, prípadne uložiť svoj nedávny nákup, aby ste pri ďalšej objednávke ušetrili čas. Proces nakupovania prebieha štandardne ako na iných e-shopoch.

V prípade, že má konto nastaveného schvaľovateľa (vedúceho) a objednáva niektorý zo zamestnancov, objednávku musí potvrdiť osoba nadradená kontu. Až po schválení je postúpená na spracovanie.

Tripsy je skvelým B2B partnerom
Tripsy je skvelým B2B partnerom / Zdroj: freepik.com

Prečo nakupovať na Tripsy?

Firma má dlhoročné skúsenosti v oblasti predaja kancelárskych potrieb, na trhu je viac ako 14 rokov. Potešia vás priateľský ľudský prístup, široký sortiment, garancia dodania tovaru do 24 hodín a jednoduchý objednávkový systém.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TEAPOT
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM