Maros Palesch Rôzne

AZ pneu a Bratislava24 odovzdali výhru októbrovej súťaže

Výherkyňou sady zimných pneumatík od AZ pneu v októbrovej súťaži portálu Bratislava24 sa stala sympatická mladá dáma zo Svätého Jura Anička Metkeová. Cenu si pre svoju pracovnú zaneprázdnenosť mohla prevziať až dnes.

Dnes popoludní sme sa s výherkyňou stretli v pneuservise spoločnosti AZ PNEU na bratislavských Poliankach. Štvoricu novučičkých zimných pneumatík značky BARUM jej odovzdal manažér spoločnosti Martin Komorník.

Radosť nemala konca, keďže súťaž bola náročná, dlhá a trpezlivosť a znalosť pneumatikárskeho prostredia bola predpokladom úspešnosti.

„Otec ma tlačil do toho, že už musím svoju fabinu prezuť a dokonca už mi zháňal cez kamarátov zimné pneumatiky, no ja som sa zaťala a súťažila s portálom Bratislava24 ďalej. Neverila som, že vyhrám, no v kútiku duše som dúfala.“ priznala sympatická čiernovláska.

„Asi dva krát sa mi stalo, že som v práci zabudla odpovedať na dennú súťažnú otázku. V noci som si na to spomenula, vystrelila som z postele aj o druhej v noci, zapla počítač a okamžite som na Vašom portáli hľadala súťažnú otázku a následne hľadala aj správnu odpoveď. Keď som si nebola istá, tak som zobudila aj svojho priateľa, ktorý sa na mňa občas nechápavo pozeral. No vyplatilo sa!“ dodáva spokojná Anka Metkeová, usmievajúc sa na svojho partnera.

O to väčšia radosť bola, keď zistila, že vzhľadom na rozmer pneumatík, sa do celkovej sumy výhry, 220 euro, jej zmestili aj dva plechové disky a dva si hneď doplatila, takže z pneuservisu AZ pneu na bratislavských Poliankach si odvážala už kompletnú sadu vyvážených zimných kolies, ktoré jej namontuje na auto priateľ.

Anka aktívne jazdí už od svojej plnoletosti, teda deväť rokov. Býva vo Svätom Jure a denne dochádza do práce v Bratislave. Jej spokojnosť je najmä v tom, že pre svoju fabiu má už letnú aj zimnú sadu kolies a ako sama tvrdí, bezpečnosť je u nej na prvom mieste, najmä za volantom.

Aničke Metkeovej srdečne gratulujeme a s teamom z AZ pneu želáme veľa bezpečných kilometrov.

PS: Vy čo ste nevyhrali, nesmúťte a nezatracujte nás. Víťaz je vždy len jeden. Čoskoro tu máme pre Vašu súťažnú dušičku ďalšie hodnotné súťaže.

VYHERCA_AZPNEU
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM