Správy

Autobusy v Záhorskej Bystrici zastavujú na náhradných zastávkach

Cestujúci, pozor! Z dôvodu výstavby novej svetelnej križovatky v Záhorskej Bystrici sú od dnes (8. 3.) dočasne presunuté zastávky liniek MHD aj regionálnych autobusov.

Ilustračný obrázok k článku Autobusy v Záhorskej Bystrici zastavujú na náhradných zastávkach
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto začalo v týchto dňoch s výstavbou cestnej svetelnej signalizácie v križovatke ulíc Československých tankistov a Bratislavská v mestskej časti Záhorská Bystrica. Cestujúcich preto čakajú menšie obmedzenia.

Presunuté zastávky

Dopravný podnik Bratislava informuje cestujúcu verejnosť, že od dnešného dňa (8. marca 2017) približne od 8:00 hod. sú z dôvodu prác na križovatke presunuté zástavky liniek č. 37 a N37 a taktiež regionálnych autobusov.

Zmeny sa týkajú zastávok Záhorská a Krče nasledovne:

  • zastávka Záhorská pre linky č. 37 a N37 v smere do Lamača bude v náhradnej polohe na Gbelskej ulici približne 40 metrov za križovatkou s ulicou Československých tankistov.
  • zastávka Krče pre linku č. N37 a regionálne autobusy v smere do Záhorskej Bystrice bude v náhradnej polohe na Tatranskej ulici na rovnomennej stálej zastávke linky č. 37.
  • zastávka Krče pre linky č. 37 a N37 a regionálne autobusy v smere do Lamača bude v náhradnej polohe na Bratislavskej ulici približne 40 metrov za križovatkou s Tatranskou ulicou.

Dočasné zmeny zastávok potrvajú približne tri mesiace. Podľa informácii bratislavského magistrátu by mali byť práce ukončené do konca mája.

Ilustračný obrázok

Zdroj: Bratislava - Magistrát
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM