KAW Rôzne Správy

Amorov šíp zasiahol mladú slečnu priamo v MHD: Pomôžte "vypátrať" sympatického cestujúceho!

Hľadajúca dievčina chce všetkými silami pomôcť náhode. O osudovom stretnutí napísala najprv poviedku a potom vznikla aj webová stránka s jej vyznaniami.

Ilustračný obrázok k článku Amorov šíp zasiahol mladú slečnu priamo v MHD: Pomôžte "vypátrať" sympatického cestujúceho!
Zdroj: TASR/AP

Láska často útočí znenazdania a na mieste, kde by sme to možno nečakali. Nikto nevie, kde a kedy stretne toho pravého či pravú. Amorov šíp tentoraz zasiahol Bratislavčanku priamo v autobuse MHD.

Autobus lásky a nádeje

Na sociálnej sieti v skupine Dlhé Diely sa objavila prosba mladej ženy, ktorá vyzýva obyvateľov hlavného mesta, aby pomohli jej kamarátke nájsť sympatického muža z autobusu X33.

Hoci v súčasnosti ľudia z Karlovej Vsi na dopravnú situáciu a spoje MHD v ich mestskej časti väčšinou nadávajú, slobodná žena má pocit, že práve tu našla svoje šťastie. Má nim byť mladík, ktorý pri nej sedel pri jazde z Dlhých dielov až ku zastávke Chatam Sófer 5. augusta od 8:20 do 8:35 hod.

„Srdce sa mi rozbúchalo, alebo zastalo. Ani sama neviem. Jednoducho v tej chvíli zastal čas. Pozerali sme na seba a ja som cítila, ako jeho pohľad preniká až k mojej duši,“ opisuje stretnutie mladá žena.

Ich pohľady sa stretli a takmer celú cestu, ktorá mohla aj so zápchou trvala 15 minút, sa na seba pozerali. Ako to už chodí, ani jeden nemal odvahu prehovoriť a osloviť príťažlivého spolucestujúceho, hoci sympatie bolo cítiť na oboch stranách.

Mladý muž po chvíli vystúpil a zmizol v električke na vyššie spomínanej zastávke. Mladej žene zostala len nádej, že ho ešte niekedy zbadá. „Odvtedy chodí každý deň tým istým autobusom, aby ho stretla, ale nedarí sa,“ opisuje situáciu kamarátka hľadajúcej slečny.

Najprv poviedka, potom web

Mladá dáma napísala aj poviedku o stretnutí s neznámym sympaťákom a pár dní na to vznikla aj webová stránka o tejto romantickej udalosti. „Ak si sa spoznal, ozvi sa na mail. Ak to nie si ty, prosím, zdieľaj, nech sa nájde,“ dodáva kamarátka, ktorá vkladá do sily sociálnych sietí všetky nádeje.

„Nebola som jediná, kto kontroloval krúžok okolo prsta. Aj on na chvíľu pozrel na moje ruky, aby skontroloval, či už niekomu patrím. A ja som mala na nechtoch práve ten príšerný tmavomodrý lak,“ píše mladá dáma v spomínanej poviedke.

„Po zvyšok cesty do práce som mala hlavu len v myšlienke, prečo som nenabrala odvahu sa mu prihovoriť. Alebo sa na neho aspoň usmiať. Možno by potom dostal odvahu sa prihovoriť sám. Už s tým teraz nič neurobím. Musím len dúfať, že aj zajtra pôjde tým istým autobusom a naše cesty a pohľady sa opäť stretnú,“ píše stále dúfajúca dievčina.

Ak sa v tomto príbehu spoznáte alebo si myslíte, že viete, kto je onen neznámy muž, kontaktujte dievčinu cez spomínaný web. Veď to poznáte, nádej umiera posledná…

Ilustračné foto

Kamoska hlada chalana, s ktorym sa viezla v auguste v buse a padli si do oka, no ona to nedala na sebe poznat. Odvtedy...

Posted by Martina Trnková on Monday, October 5, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM