Rôzne

Akrobatická šou, aká sa len tak nevidí: Martin Šonka podletel bratislavské mosty

Jeden z najlepších pilotov na svete cez víkend preletel nad hlavným mestom a predviedol jedinečnú akrobatickú šou nad Dunajom.

Ilustračný obrázok k článku Akrobatická šou, aká sa len tak nevidí: Martin Šonka podletel bratislavské mosty
5
Galéria
Zdroj: redbull.sk

Nedeľa bola pre hlavné mesto nezvyčajná. Namiesto ranných zvonov či kikiríkanie kohúta mohli Bratislavčania zažiť niečo, čo v našej krajine ešte nikto nevidel.

Akrobatická šou nad Dunajom

Ráno medzi 7:00 a 8:00 hod. predviedol svoju akrobatickú šou jeden z najlepších pilotov nielen v Česku a na Slovensku, ale na celom svete, Martin Šonka. Minuloročný šampión svetovej série Red Bull Air Race, ktorý tento rok obsadil tretiu priečku v týchto extrémnych leteckých pretekoch, nás prišiel konečne pozdraviť do Bratislavy.

Ako uvítacia brána mu slúžili hladina Dunaja a Most SNP, ktorý s ľahkosťou podletel. Následne niekoľko minút predvádzal akrobatické kúsky vo vzduchu priamo nad hladinou rieky Dunaj a podletením Starého mosta sa s nami rozlúčil. Bratislava24.sk informovala za Red Bull Slovensko, s. r. o. Dominika Gaduš.

Video z akrobatickej šou nad Dunajom nájdete TU.

Martin Šonka podletel bratislavské mosty
5
Galéria
Foto: Tomas Bukoven / Zdroj: redbull.sk

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM