KAW Rôzne Správy

Aj Bratislava už má svoju OBRIU lavičku: POZRITE, aký je z nej výhľad! +FOTO

Na lavičku sa pohodlne dostanete po rebríku a už vám nezostáva nič iné - iba relaxovať.

Ilustračný obrázok k článku Aj Bratislava už má svoju OBRIU lavičku: POZRITE, aký je z nej výhľad! +FOTO
5
Galéria

Ostredky sú príjemná časť Ružinova, ktorá sa môže pýšiť krásnym parkom a kopou zelene. Pred pár dňami spomínanú časť Bratislavy ozvláštnila gigantická lavička. Postavili je na vyvýšenom mieste, takže skvelý výhľad je zaručený.

Relax aj skvelé selfíčka

Inšpirovali sme sa viacerými takýmito lavičkami na Slovensku a vo svete a rozhodli sa jednu osadiť aj ku nám. Veríme, že sa bude páčiť a že nám budú pribúdať pekné fotky parku , západu slnka, či zamilované selfíčka,“ napísali na sociálnu sieť Martin Patoprstý a Maroš Mačuha, ktorí tento projekt vymysleli.

Pod fotografiu lavičky začali okamžite pribúdať komentáre. Niektorí Ružinovčania sú nadšení, iným sa nepozdáva okrem iného aj to, že lavička stojí na kopci, z ktorého sa v zime spúšťajú deti na sánkach a boboch.

Autori myšlienky lavičky s takouto odozvou rátali. „Je jasné, že sa nedá 100% ulahodiť všetkým. Roky nám ľudia hovoria, že by chceli rozhľadňu ako vo Vrakunskom lesíku alebo niečo podobné na kopci. Tak sme niečo vymysleli, konzultovali s viacerými ľuďmi a rodičmi a názory boli väčšinou pozitívne. Tak sme to “riskli” a išli do toho,“ popísali motiváciu na vznik lavičky.

Obria lavička v Ružinove
5
Galéria

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM