Krimi

AGRESÍVNA skupina cyklistov v Bratislave: Hádzali do auta VAJÍČKA a opľuli vodiča

Ak ste boli svedkami udalosti alebo poznáte muža na fotografii, oznámte to polícii.

Ilustračný obrázok k článku AGRESÍVNA skupina cyklistov v Bratislave: Hádzali do auta VAJÍČKA a opľuli vodiča
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

K nezvyčajnej a nevysvetliteľnej udalosti došlo 19. februára 2022 približne v čase o 17.34 hod v blízkosti obchodného centra na Pribinovej ulici v Bratislave.

Pľuvance a vajíčka

„Na križovatke pri Starom Moste v smere k obchodnému centru v podvečerných hodinách oznamovateľ spolu so svojou priateľkou čakali na zelený svetelný signál. Po rozsvietení zeleného signálu sa začali hýbať smerom dopredu, avšak početná skupina cyklistov idúca súbežne s nimi im bránila v pohybe,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Osadenstvo auta zrazu začulo dva údery do vozidla. Úder identifikovali ako hodené vajca do vodičových dverí. Po úderoch do vozidla jeden z nich stiahol okno a zakričal na cyklistov.

Situácia nabrala rýchly spád. „Zrazu ho jeden z cyklistov opľul, a tak sa oznamovateľ rozbehol za osobou, ktorá ho opľula. Vzápätí cyklista použil vreckový aerosólový rozprašovač, ktorý nastriekal oznamovateľovi do tváre,“ opisuje prípad polícia.

Ak ste boli svedkami udalosti alebo poznáte muža na fotografii, oznámte to na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM