Adriana Banásová Rôzne

Adrenalín, rýchlosť a krása. To sú hlavné tri elementy exkluzívnej výstavy motoriek v OC CENTRAL

Keď sa snúbi elegancia so silou, výsledkom je „dvojkolesový tátoš“ so skutočnou konskou silou. A takýchto „tátošov“ si môžete na vlastné oči vychutnať v OC CENTRAL, ktoré pre návštevníkov prichystalo unikátnu výstavu s názvom I ♥ rýchlosť.

Ilustračný obrázok k článku Adrenalín, rýchlosť a krása. To sú hlavné tri elementy exkluzívnej výstavy motoriek v OC CENTRAL
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Chodby nákupného centra zaplnili motorky zaujímavých značiek ako BMW, Suzuki, Harley Davidson, Yamaha, Aprilia, KTM, Indian, Triumph, skútre značky Vespa a Capirelli, či trojkolka Rewaco. Okrem toho tu nájdete aj špeciálne prestavby v podaní firmy XXX-LM, ktorá vďaka svojim motorkám získala množstvo európskych ocenení.

Zaujímavosťou výstavy sú závodné špeciály Karla Abraháma, s ktorými pretekal na Majstrovstvách sveta. Milovníci historických modelov sa zasa môžu pokochať výstavnou motorkou Petra Baláža.

Výstava motocyklov zaujala všetkých, ktorí sa dnes poobede vybrali na nedeľné nákupy. “Prišli sme sa hlavne pozrieť do obchodov a náhodou sme si všimli, že je tu táto výstava. Je tu veľa druhov motoriek, takže sa nám tu veľmi páči.“ prezradil mladý návštevník.

Našli sa však aj takí, ktorí do OC CENTRAL prišli primárne za účelom vidieť výstavu. „Dnes som sem prišiel len kvôli „mašinám“. Veľmi sa mi to tu páči, pretože od svojich ôsmich rokov jazdím na všetkom možnom, momentálne sa venujem opravám, resp. renovácii starých motoriek. Doma mám tiež niekoľko modelov.“ povedal nadšený pán.

Luxusné stroje sú však skôr pastvou pre oči ako pre peňaženku. O tom, že takéto stroje nie sú lacnou záležitosťou, svedčí aj cenník pri vybraných kusoch. Niektoré modely sa pohybujú v rozpätí aj od 20 do vyše 30-tisíc eur. „Veľmi sa mi tu páči tento Harley, len je to pre mňa cenovo nedostupné. Takéto motorky si môžu dovoliť len dva typy ľudí- buď je človek veľmi bohatý, alebo sporí na takúto motorku, ale nosí celý život jedny rifle.“ uviedol fanúšik rýchlych strojov.

„Uvažoval by som nad skútrom Suzuki, čo je super aj do mesta. Podľa môjho názoru je ale lepšie motorky kúpiť v zahraničí, kde sú lacnejšie.“ dodal.

Výstavu viac ako 90-tich modelov si môžete prísť pozrieť do 1. marca.

Výstava motoriek v OC CENTRAL
16
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM